logo-white

Gjenopptar Spaniarutene fra Torp

Norwegian gjenopptar nå direkteflygningene fra Sandefjord Lufthavn TORP til Alicante og Malaga.

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport
Norwegian gjenopptar søndag 27. mars sine flygninger mellom Sandefjord Torp og Alicante (bildet) i Spania. Ruten vil bli trafikker to ganger ukentlig – hver søndag og torsdag. Mandag er det comeback fro ruten Sandefjord Malaga. Også denne vil bli trafikkert to ganger ukentlig – hver mandag og fredag (foto: ©otoerres)

– Vi er svært glade for å være tilbake og gjenåpne rutene fra TORP til Malaga og Alicante. Nå sikrer vi at våre passasjerer, har et godt tilbud til de mest populære feriedestinasjonene i Spania, og vi gleder oss til å ønske våre mange lojale kunder i regionen velkommen om bord igjen, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Når Norwegian letter fra Sandefjord lufthavn, markerer det slutten på en to år lang pause grunnet utbruddet av pandemien.

– De siste to årene har vært tøffe for alle i luftfarten så nå gleder vi oss til å kunne ønske Norwegian hjertelig velkommen tilbake til Sandefjord og TORP. Rutene til Alicante og Malaga er svært populære og det er mange som har ventet på muligheten til å fly med Norwegian herfra, sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, Sandefjord lufthavn TORP.

I november 2010 startet Norwegian opp flygninger fra TORP, og nå som da går den første flygningen til Alicante i Spania. Over tid er det destinasjonene i Spania som har vært de mest populære for de som reiser fra TORP med Norwegian, og dette er grunnen til at det er rutene til Alicante og Malaga som gjenåpnes.

Alicante og Malaga med Norwegian fra Sandefjord Lufthavn TORP:

  • Fra 27. mars: Alicante – to avganger i uken, søndag og torsdag.
  • Fra 28. mars: Malaga – to avganger i uken, mandag og fredag.

Les også: Widerøe starter Torp – Nice

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(foto: kentuckytourism.com/related.dk)

Seks naturskjønne steder hvor du kan koble av

(Foto: ©Paulo Magalhaes)

Sykkelritt returnerer til Algarve

(pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

Naturskjønne vandreruter i det sentrale Irland

Bandet klipptes av Jan-Olof Jacke, VD för Svenskt näringsliv, Per Vorberg, kommunstyrelsens ordförande i Härryda, Anna Strömwall, flygplatschef, Peter Grönberg CEO Göteborg & Co och Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef Swedavia (Foto: Swedavia)

Den nya terminalen på Landvetter är nu officiellt invigd

(foto: cmport.com)

København kåret til Nordeuropas bedste krydstogthavn af spansktalende rejsende