logo-white

Første Best Breakfast by Tina-hotell i Norge

Best Western LetoHallen Hotel på Dal/Eidsvoll ble første hotell ut blant de norske Best Western hotellene til å bli sertifisert etter Best Breakfast by Tina-konseptet. Frokostkonseptet er utarbeidet av den kjente TV-kokken Tina Nordström og hennes kollega Benny Cederberg for Best Western i Scandinavia.

På bildet: Christer Johansen, Restaurantsjef, Silje Nilssen Lehre, kjøkkensjef og Benny Cederberg (BW)
På bildet: Christer Johansen, Restaurantsjef, Silje Nilssen Lehre, kjøkkensjef og Benny Cederberg (BW)

I tillegg til det vanlige sortimentet på frokostbufféen presenteres nye spennende produkter, unike for Best Breakfast by Tina. Det er både ferdige retter og forslag til råvarer som gjesten kan sette sammen etter egen smak. På bufféen vil det også være lokalproduserte produkter, og man legger stor vekt på hvordan frokosten blir presentert. Grunnkonseptet for Best Breakfast by Tina gir rom for at hotellene kan sette sitt personlige preg på hotellfrokosten, samtidig som signaturrettene og presentasjonen gir gjestene en helhetlig opplevelse av frokost på Best Western.

– Vi var på opplæring i Stockholm i november,” sier Christer Johansen, restaurantsjef på Best Western LetoHallen Hotel. – Og der ble vi presentert for teorien bak konseptet, og fikk også se og smake på frokosten slik den ble presentert av Tina og Benny.”

– Det var veldig inspirerende å oppleve engasjementet til Tina og Benny, og se hvor enkelt dette kunne gjøres i praksis,” fortsetter Silje Nilssen Lehre, kjøkkensjef samme sted.

– Vi startet forberedelsene straks etter jul, og synes det er veldig stas å være det første norske Best Western hotellet som er sertifisert.”

- Vi har sett fram til å lansere Best Breakfast by Tina i Norge,” sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Vi vet at gjestene våre setter pris på en god frokost, og nå har hotellene våre fått et inspirerende og innholdsrikt konsept som legger vekt både på innhold og presentasjon. Det blir veldig spennende å se responsen fra våre gjester ettersom resten av de norske hotellene blir sertifisert i løpet av våren.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem