logo-white

Endelig flybuss fra Larnaka til Ayia Napa og Protaras på Kypros

En etterlengtet flybussforbindelse har endelig kommet på plass til de populære feriestedene Ayia Napa og Protaras på Kypros. Bedriften Kapnos Airport Shuttle lanserte den nye linjen i midten av juni og mange har allerede oppdaget denne muligheten som ett bra og billigere alternativ til taxi. Etterspørselen har suksessivt økt de seneste årene i takt med at antallet  rutefly har økt til den solsikre øyen i Middelhavet. For eksempel har Norwegian lansert flere avganger til Kypros fra samtlige nordiske land, og regnes nå som ett av de større flyselskapene med trafikk på Larnakas flyplass.

Bussreisen fra Larnakas flyplass tar 40 minutter til Ayia Napa og 60 minutter til Protaras. To stopp gjøres i henholdsvis Ayia Napa og Protaras, og en enkel reise koster åtte euro for voksne og 5 for barn.

Innledningsvis oppfordrer man reisende til å bestille billetter online for å sikre plasser på valgt avgang, men muligheten for å kjøpe billett på flyplassen finnes også.

Kapnos har også kjøpt inn flere nye busser tilpasset for bevegelseshemmede med rullestol. I dette tilfellet må man forhåndsbestille plasser da ikke alle busser har denne muligheten.

Les mer om det nye tilbudet HER – Flere saker om Kypros finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars

Fanad Head Lighthouse ligger ut mot Atlanterhavet - knapt 80 kilometer nord for LondonDerry (Foto: Tourism Ireland)

Irlands Wild Atlantic Way fyller 10 år !