logo-white

Emirates lanserer nytt fly-design

Flyselskapet Emirates oppdaterer designet, liveryen, på flyflåten sin. Ivrige fly-spottere og fans vil legge merke til endringer på både halepartiet og vingene. Det nye designet har fortsatt flagget til De forente arabiske emirater (UAE) på halepartiet. Dette er nå mer dynamisk og har mer bevegelse i seg med 3D-effekt.

Emirates sine liveries fra 1985 til 2023 (Foto: Emirates Airline)

På flykroppen er Emirates-navnet skrevet i gull nå 32,5 prosent større, og URL-en «Emirates.com» er tatt bort. Flyselskapet har beholdt den ikoniske røde merkevaren på magen av flyet. Denne delen av designet, som ble lagt til i 2005, blir videreført.

– Design, eller livery, på fly er den mest gjenkjennelige delen av merkevaren til ethvert flyselskap. Det er en visuell representasjon av vår unike identitet, og noe vi stolt bærer i alle byene vi flyr til rundt om i verden. Vi har oppdatert designet for å holde det moderne, uten å miste nøkkelelementene av vår identitet, som for eksempel UAE-flagget på halepartiet, eller den arabiske kalligrafi-skriften, sier Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Dette er den tredje utgaven av Emirates sitt offisielle design på fly-flåten. Det originale liveryet ble avduket når flyselskapet ble lansert i 1985. Dette ble oppdatert 14 år senere, på samme tid som flyselskapet fikk levert sin første Boeing 777-300 på Dubai Airshow i 1999.

Det første flyet som vil ha det helt nye designet er A6-EOE, en Airbus A380 som rullet ut av Emirates Engineering denne uken etter å ha gjennomgått en makeover. Dette flyet bli brukt første gang med det nye designet på en flyvning til München 17. mars som EK51.

Resten av flåten til Emirates vil få det nye designet gradvis. 24 fly, inkludert 17 Boeing 777 er ventet å ha det nye designet ved utgangen av 2023. De nye Emirates Airbus A350, som blir levert i august 2024, vil ha det nye designet.

Flere nyheter og artikler om Emirates finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Flere svensker handler i Norge (Fotokilde: AffiliJet)

Nå drar svenskene til Norge for å kjøpe billigere mat

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%