logo-white

Ehrnrooth ny landssjef for Nordic Choice Hotels i Finland

Nordic Choice Hotels har ambisiøse mål for vekst på det finske markedet, og oppretter en ny stilling som Chief Operating Officer i Finland.

Erika Ehrnrooth - Landssjef Finland - Nordic Choice Hotels
Erika Ehrnrooth (Foto: Nordic Choice Hotels)

Etter at Nordic Choice Hotels i 2019 overtok Finlands mest unike hotellgruppe, Kämp Collection Hotels, er Helsingfors blitt hotellselskapets tredje største marked etter Oslo og Stockholm. Med ytterligere to store hotell under bygging på Helsinki Vantaa Airport og mål om videre vekst, har Nordic Choice Hotels hentet Erika Ehrnrooth som ny sjef for hele den finske operasjonen i selskapet.

Les også: Nordic Choice Hotels oppkjøp av Kämp Collection Hotels formalisert (oktober 2019) – Stordalen kjøper Kämp Collection Hotels i Finland (august 2019)

– Våre planer for Finland ble forpurret av pandemien, men ambisjonene er de samme: Vi har store ambisjoner for våre finske hotell og for det finske markedet, og for å nå disse målene har vi sett et behov for en egen Chief Operating Officer i Finland. Erika Ehrnrooth har imponerende resultater som leder og vi er stolte og glade for at hun valgte å takke ja til denne svært sentrale og viktige posisjonen hos oss, sier Torgeir Silseth, konsernsjef i Nordic Choice Hotels.

Deler verdier

Ehrnrooth kommer fra stillingen som adm.dir. i rekrutterings- og bemanningsselskapet Eilakaisla, hvor hun tidligere har vært markedsdirektør og kommersiell direktør. Hun har en master i økonomi fra Hanken School of Economics, og en bred bakgrunn som leder med imponerende resultater.

– I tillegg har hun i sitt lederskap vist at hennes verdier og tanker om selskapskultur er helt i tråd med våre. Nordic Choice Hotels skal være rebellen som tør å utfordre, og Ehrnrooth er en leder som både gir rom for å våge, men også selv står i spissen for modige prosjekter, sier Silseth.

Overførbar erfaring

Den nyopprettede stillingen har det øverste ansvaret for samtlige hotell under Nordic Choice-paraplyen i Finland. Disse består i dag av elleve hotell organisert under Nordic Hotels & Resorts, en samling av enkeltstående hotell med egen merkevare, og to hotell som tilhører Clarion Hotel-kjeden. Som COO Finland vil Ehrnrooth også bli en del av konsernledelsen i Nordic Choice Hotels.

– Jeg ser frem mot å bli kjent med nye kolleger og en ny bransje for meg, men både i hotellbransjen og i rekrutteringsbransjen handler det om mennesker og service. Jeg har jobbet mye med å løfte kundeopplevelser, men også medarbeidertilfredshet, og den erfaringen kan også overføres til Nordic Choice Hotels som jobber med å skape de beste gjesteopplevelsene og den beste ansattkulturen, sier Erika Ehrnrooth, påtroppende COO Finland i Nordic Choice Hotels.

Ehnrooth starter i stillingen senest 1. oktober 2022. Hun bor i Helsingfors og vil ha hovedarbeidssted der.

Flere nyheter og artikler om Nordic Choice Hotels finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bådliv i det græske øhav (foto: ©otoerres)

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 40 – 2022

Boeing 737-8 - MAX - Flyr Norway - 2022

Nesten 200.000 Flyr-passasjerer i september

SAS Airbus A 330 (otoerres)

SAS Reaches Agreements to Amend the Terms of Existing Aircraft and Equipment Lease Agreements

MS Nordnorge - Hurtigruten - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Hurtigruten Norge ber staten om å sikre støtte til grønn skipsfart

Penger - Valuta - Illustrasjon - Pexels-pixabay)

Gode råd om lån på dagen