logo-white

Drømmebryllup på Malta

Med 300 solskinnsdager i året, dramatisk natur og mange unike bryllupssteder, tilbyr Malta et uforglemmelig sted for et romantisk drømmebryllup i utlandet.

Å gifte seg utenlands er en trend i vekst. Flere og flere par ønsker å skape en minneverdig opplevelse for seg selv, og å finne en personlig måte å feire sin kjærlighet på. Malta har noe for et hvert par, enten bryllupet finner sted med venner og familie, eller i all hemmelighet under en romantisk tur.

Det finnes et bredt utvalg av bryllupslokaler på Malta, og det er flere unike steder som vil gjøre bryllupsdagen til et minne for livet. Historiske bygninger, vingårder, hager, luksushoteller eller en dramatisk strand – det finnes mange alternativer for både små og store bryllup.

Malta har mange stemningsfulle omgivelser som tillater personlig tilpassede bryllupsbilder. La kjærligheten blomstre i middelalderbyen Vallettas trapper og smug, i den fargerike fiskerlandsbyen Marsaxlokk, eller i den befestede sandsteinsbyen Mdina, kjent fra TV-serien «Game of Thrones». Malta er en liten øy, og du er alltid nær fantastisk utsikt.

I tillegg til kultur og historie, har Malta flere femstjerners hoteller og restauranter som legger til et snev av glamour for både bryllupsgjester og par. Hvorfor ikke kombinere bryllupet med bryllupsreisen, bli litt lenger, og nyt Malta eller Gozo?

Fem tiltrekkende steder for bryllup på Malta

Villa Bologna i Attard – Et hagebryllup under stjernene

Den vakre og klassiske Villa Bologna, bygget i 1745, tilbyr spektakulære hagebryllup under sitrustrær. Hagen er en av Maltas fineste, og inkluderer fontener og dammer under skyggefulle gangveier. Et sted for fred, ro og kjærlighet.

Ta’ Betta Winery i Siggiewi – Et rustikt bryllup blant vinrankene

For et litt mer bohemsk bryllup, i et pittoresk landskap omgitt av vinranker og rullende åser, tilbyr Ta’Betta Winery bryllup for opptil 200 personer, i et restaurert gårdshus fra 1600-tallet med steinmurer og synlige bjelker.

Mediterranean Conference Centre i Valletta – Store og storslåtte bryllup på Grand Harbour Terrace og Sacra Infermeria Hall

Bygningen til Mediterranean Conference Centre er et kjent maltesisk landemerke fra 1500-tallet. Den huser flere spektakulære bryllupslokaler for virkelig store bryllup.

Under åpen himmel, på en terrasse med utsikt over Vallettas Grand Harbour, tilbyr Grand Harbour Terrace bryllup for opptil 600 gjester. Enda større bryllup kan holdes i den praktfulle Sacra Infermeria Hall, som har plass til opptil 1400 middagsgjester.

Sheer Bastion i Senglea – Et boutique-bryllup med storslagen utsikt

I en historisk bygning som dateres tilbake til 1554 tilbyr Sheer Bastion takterrasse på boutiquehotellet The Cugó Gran Macina, panoramautsikt over havnen og Valletta. Sheer Bastion kan huse opptil 600 bryllupsgjester, og det er 21 vakre suiter tilgjengelig for overnatting.

Les mer om Malta HER – Flere nyheter, artikler og reisetips om Malta finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke

Tor Johan Pedersen (Bildekilde: Escape Travel)

Millionresultat for Escape Travel

Avinor har lagt ned en stor jobb i å sikre gode gratistjenester til de reisende, og at disse vil frontes ekstra i sommer (Foto: Avinor/Catchlight)

Avinors flyplasser: Disse gratistjenestene bør du vite om