logo-white

DP World Tour vender tilbake til Ras Al Khaimah

DP World Tour vender tilbake til Al Hamra Golf Club i det autentiske emiratet Ras Al Khaimah 2.-5. februar 2023. Her skal tidligere vinner Nicolai Højgaard forsvare tittelen sin. Danske Thomas Bjørn er også med i årets turnering. Golfinteresserte kan få gratisbilletter til turneringen.

Nicolai Højgaard - Golfspiller - Danmark - Ras al Khaimah Championship 2022 - Al Hamra Golf Club
Nicolai Højgaard fra Gyttegård Golf Klub (like ved Billund i Jylland) under fjorårets golfmesterskap i Ras Al Khaimah (Foto: © Ras Al Khaimah Tourism Department)

Den 2.-5 februar samles golfere fra hele verden for å kjempe om Ras Al Khaimah Championship-tittelen i DP World Tour. I fjor vant danske Nicolai Højgaard, og det var den 21 år gamle golfspillerens andre DP World Tour-tittel.

Turneringen spilles på Al Hamra Golf Club i solfylte Ras Al Khaimah, som ligger bare 45 minutter fra Dubai flyplass og er kjent for sin vakre natur og autentiske stemning.

Turneringen vil være den siste av de fire Middle East Swing-konkurransene i De forente arabiske emirater.

– Det er alltid flott å ha muligheten til å forsvare en tittel, og jeg gleder meg til å komme tilbake til Al Hamra neste år. Det er et fantastisk sted, og banen passer meg veldig godt, så forhåpentligvis kan jeg skape noen gode minner igjen, sier Nicolai Højgaard.

Nicolai får selskap i feltet av sin tvillingbror og tre ganger DP World Tour-vinner Rasmus samt Thomas Bjørn, som var europeisk kaptein under Ryder Cup-seieren på Le Golf National i 2018.

Siden 2016 har Al Hamra Golf Club vært vertskap for golfturneringer i verdensklasse. Først Ras Al Khaimah Golf Challenge i to år i European Challenge Tour, og deretter Challenge Tour Grand Final i 2018.

Billettregistrering til Ras Al Khaimah Championship 2023 er nå åpen, og interesserte kan få gratisbilletter ved å registrere seg HER

Les mer om RAK – Ras Al Khaimah, HER

Flere nyheter og artikler om RAK – Ras Al Khaimah, finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Nå skal Hadseløya bli arena for et maratonløp som har ambisjon om å være i internasjonal toppklasse. Rundt øya er det 42 kilometer, standardlengden til en maraton, og med The Arctic Run skal løperne tilbys en unik naturopplevelse rundt øya med havet på den ene siden og fljell og vakker natur på den andre (Foto: Arctic Race of Norway)

Skal løfte Vesterålen ut i verden med The Arctic Run

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Mest populära resmålen 2023 – utifrån läsarstatistik på FREEDOMtravel

(Foto: Georgius Misjura)

Ferie i Estlands vinterhovedstad

Vidsynexpressen i Hafjell (Foto: Martin Vinje / Alpinco)

Vidsynexpressen i Hafjell offisielt åpnet

(foto: celebrity cruises/related.dk)

Celebrity Xcel kommer i 2025