logo-white

Bodø får tilgang på det asiatiske turistmarkedet

Med tre ukentlige avganger satser Finnair på Bodø lufthavn, med flygninger til og fra Helsingfors. Dette vil gi Bodø og regionen god tilgang på det asiatiske turistmarkedet.

Finnair får tre ukentlige avganger til Bodø (Foto: Katrine Sørgård)

– Dette er svært gode nyheter for regionen vår. Asiatiske turister er viktige for Norge, fordi de står for stor verdiskapning og mange arbeidsplasser i hotell- og servicenæringen, sier lufthavnsjef Troels Sandreid. 

– Vi gleder oss stort over at vi får en direkterute mellom Helsinki og Bodø! Med Helsinki som trafikknutepunkt, åpner det seg store muligheter for å lansere Bodø og Salten som reisemål på flere nye markeder, sier Ann-Kristin Rønning Nilsen, reiselivssjef i VisitBodø.

Finnair vil starte ruten Helsingfors – Bodø fra juni til august, med flygninger tirsdag og søndag. Ankomst blir da kl. 08.30 og avgang kl. 09.00. Lørdager vil ankomst bli kl. 18.10 og avgang kl. 18.35. Flyet blir en ATR 72, med plass til 72 passasjerer.

– Vi gleder oss til å ønske Finnair velkommen. Dette bidrar til Avinors visjon om å binde Norge sammen med verden, sier Sandreid.

Les også: Finnair starter direkterute til Bodø – og en rekke andre destinasjoner

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Flere svensker handler i Norge (Fotokilde: AffiliJet)

Nå drar svenskene til Norge for å kjøpe billigere mat

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%