logo-white

Billund – London City gjenåpnes 5. september

Danske Sun-Air gjenopptar rutetrafikken i samarbeide med British Airways. Den 5. september gjenåpnes ruten mellom Billund og London City Airport. Ruten ble stanset i forbindelse med covid 19-pandemien i 2020.

Sun - air - Dornier 328 - Gøteborg
Sun-Air flyr i franchise med British Airways og selskapets 32 seters Dornier 328 Jet er malt i fargene til det britiske selskapet (foto: ©otoerres)

– Vi er meget glade for igen at kunne tilbyde en direkte rute mellem Billund og London City og glæder os til at byde vores passagerer velkommen tilbage ombord. Ruten starter op med seks ugentlige rotationer fra mandag til torsdag med morgen- og aftenflyvninger og med SUN-AIRs velkendte høje serviceniveau før, under og efter flyvningen, skriver det danske flyselskapet i en pressemelding.

Sun-Air er et fullserviceselskap med servering underveis. Alle reisende får tilbud om mat, noe godt i glasset, samt ekte dansk iskrem til dessert ! (foto: ©otoerres)

– Vi er ekstremt stolte af vores franchisepartnerskab med British Airways og er begejstrede for, at vi snart er tilbage på himlen med vores Dornier 328 Jet malet i British Airways farver, heter det videre i pressemeldingen.

Billund – London City blir foreløpig den eneste på Sun-Airs rutekart. De øvrige rutene: Billund – Brüssel, Billund – Düsseldorf, Billund – Manchester og Billund – Oslo er inntil videre satt på pause.

Flere nyheter og artikler om Sun-Air finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(kilde: widerøes flyveselskap)

Widerøe: Taktskiftet fra april og mai fortsetter inn i juni

Pilsner Urquell: The original Beer Experience – Suksessølet har fått nytt interaktivt museum

Denne gjengen skal delta i sesong 15 av Mesternes mester: Fra venstre Anders Aukland, Pål André Helland, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Stian Sivertzen, Camilla Gjersem, Birgitte Lersbryggen, Tiril Eckhoff, Marit Malm Frafjord, Terje Håkonsen og Emil Meek (Foto Daniel Sandland, Nordisk Banijay/NRK)

Disse skal delta i Mesternes mester

(fotokilder: visitrasalkhaimah.com/related.dk)

Fem hoteller i Ras Al Khaimah

Passasjerområde, Trondheim lufthavn Værnes (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Nye serveringstilbud på Trondheim lufthavn Værnes