logo-white

Barcelona-utflukt for matelskere på cruise

Matsafari i Barcelona er en av utfluktene Celebrity Cruises tilbyr sine gjester når deres skip besøker den spanske havnebyen. Rederiet er kjent for at de reisende får god tid til å utforske byene og områdene rundt når skipene legger til kai.

Sangria i Barcelona (foto: celebrity cruises/related.dk)

Du kan selvsagt velge å utforske byene på egen hånd, men du kan også bestille ulike utflukter – for eksempel til skjulte strender og grotter eller besøk i enorme katedraler og templer.

I Barcelona kan du for eksempel dra på ekskursjonen Chef’s Market Discoveries, som er en enkel måte å oppleve byens fantastiske matscene på. Her guider en av skipskokkene deg rundt blant annet på matmarkedet Boqueria Market, hvor det selges ferske og lokale råvarer, og på museet Museo de Jamón, som er et helt museum dedikert til salt skinke.

Utflukten er også innom Barcelona-ikoner som kirken Sagrada Familia og gågaten Passeig de Gràcia. Turen avsluttes med middag med lokale råvarer om bord på skipet. Turen tar rundt timer.

Flere relaterte artikler og reisetips finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra jernbanestasjonen i Sóller går den rundt fem kilometer lange trikkelinjen til Port de Sóller (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Reis langs Mallorcas gamle jernbane

(Foto: WFB - Melanka Helms Jacobs)

Cykelbyen Bremen med førsteklasses event i efteråret

Mocktail (Foto: Viking Line)

Tequila och spritz trendar på Östersjön – Paloma är sommarens favoritdrink

SAS fraktet 2.3 millioner i mai

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegian starter Riga – Alicante