logo-white

André Schreiner kåret til “Årets Hotelier”

Direktør André Schreiner ved Clarion Hotel The Hub er kåret til Årets Hotelier av reiselivsorganisasjonen HSMAI Norge.

André Schreiner - Hotelldirektør - Årets Hotelier - HSMAI - Nordic Choice
André Schreiner, hotelldirektør ved Clarion Hotel The Hub, ble kåret til Årets Hotelier 2022 under HSMAI Awards (Bildekilde: Choice.no)

På den årlige reiselivsgallaen HSMAI Awards fikk André Schreiner den gjeveste prisen “Årets Hotelier”. Schreiner er hotelldirektør for Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub i Oslo. og styremedlem i NHO Reiseliv.

– Det er en utrolig ære. Det er en klisjé å si at man er ydmyk når man vinner noe, så jeg vil heller si at jeg er stolt over å få denne anerkjennelsen av mine bransjekollegaer. Jeg er også utrolig stolt over det teamet jeg har i ryggen som gjør at Clarion Hotel The Hub er blitt så godt tatt imot av gjestene. Dette er en pris til oss alle, sier Schreiner.

Lang lederkarriere

Han har vært direktør ved hotellet siden 2014 etter å ha vært driftsdirektør i Quality Hotel og Quality Resort. Før dette var han direktør ved Quality Hotel Sarpsborg i ti år. Juryen trakk frem hans lange karriere og sterke engasjement for bransjens rammebetingelser og fremtid.

Årets hotelier omtales som et forbilde og en raus leder som selv får energi ved å spille sine medarbeidere gode. Årets hotelier regnes som en del av grunnfjellet i hotellselskapet der han har hatt en rekke toppjobber. Årets hotelier beskrives som en person som lever, puster, leder gjennom å være et godt forbilde for alle i Nordic Choice Hotels, skrev juryen i sin begrunnelse.

– Begrunnelsen er en helt korrekt beskrivelse av André Schreiner. Vi er utrolig heldige som har hatt han i selskapet siden 1997. Måten han har ledet Norges strøste hotell gjennom en krevende totalrenovering, så en hektisk åpningsfase som hele landet fikk se på TV, så takle bransjens største utfordring noensinne og deretter håndtere en enorm bølge av oppdemmet reise- og møtelyst, er forbilledlig og unik. Prisen er særdeles velfortjent, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Nordic Choice Hotels som Clarion Hotel The Hub er en del av.

Kan vinne mer

I tillegg til 810 gjesterom har hotellet en bankettsal med plass til personer, en rekke møterom, to barer og restauranten Norda. Det har medført en enorm trafikk på Norges største hotell i 2022.

– I november rundet vi 500 millioner i omsetning. Det er en milepæl jeg ikke hadde tro på var mulig før om noen år. All ære til mine kolleger som har håndtert dette på en eksemplarisk måte. Vi er et utrolig godt team som har det gøy sammen hver eneste dag, og det tror jeg også gjestene merker, sier Schreiner.

Han ble i fjor kåret til årets hotelldirektør i Clarion Hotel og er også nominert som årets hotelldirektør i Nordic Choice Hotels, en pris som deles ut på hotellselskapets årlige Vinterkonferanse kommende helg. Der er også hotellets Housekeeping Manager Antonija Delas nominert som årets avdelingsleder i Clarion Hotel, og Clarion Hotel The Hub er også nominert som årets WeCare-hotell, prisen for bærekraftsarbeid og sosialt ansvar i selskapet.

– Gode ledere skaper gode resultater og flere gode ledere, noe Andrés lederskap er et bevis på. Han har både vært nominert til og vunnet prisen som årets hotelldirektør i Nordic Choice Hotels tidligere, så det er ingen tvil om at han virkelig fortjener å bli Årets Hotelier, avslutter Silseth.

Les også: – Clarion Hotel the Hub – Oslos største hotellsatsing har åpnet dørene (mars 2019) – Clarion Hotel Royal Christiania på listen over verdens beste forretningshotell (januar 2017) –  Clarion Hotel Royal Christiania har stengt dørene (desember 2016) – Clarion Hotel Royal Christiania skal bygges ut til å bli Norges største (juni 2016) – André Schreiner til Clarion Hotel Royal Christiania (november 2014)

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Dfly.no)

Ny skandinavisk restaurant på Costa Blanca

Avinor med prioriteringsinnspill til Samferdselsdepartementet for Nasjonal Transportplan 2025 -2036  (Foto: Avinor)

Avinor med prioriteringsinnspill til NTP 2025 -2036: Vil legge til rette for fremtidens bærekraftige luftfart

(Fotokilde: Klarna Norge)

Nordmenn mest reiseglade i påsken: Færre vil spare på reise

(Foto: St. Maarten Tourism)

Årets karneval på St. Maarten

Svanemerket har helhetlige krav til hotell, og tar hensyn til både klima, naturmangfold, kjemikalier og sirkulær økonomi (Foto: Werner Anderson)

Reiselivsnæringen må tenke helhetlig på bærekraft