logo-white

Britannia i verdensklasse

Dette er fantastisk, ja, faktisk helt vilt, sier Mikael Forselius, direktør ved Britannia Hotel. For Michelin-jubelen hadde knapt stilnet i Trondheim da den neste toppkåringen fulgte: Verdens største reisemagasin har plassert Britannia på listen over verdens beste nye hotell i 2020.

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Palmehaven Britannia Hotel (bildekilde: britannia.no)

– Jeg trodde metningspunktet var nådd med Speilsalens Michelin-stjerne. Den kom på toppen av en rekke flotte omtaler etter nyåpningen av hotellet. At vi nå er på Travel+Leisure’s liste overgår alle mine forventninger, sier Forselius.

Mikael Forselius - Hoteldirektør
Mikael Forselius (britannia.no)

Det er det amerikanske magasinets redaktører og skribenter som hvert år velger ut nye hoteller de mener holder verdensklasse. Offentliggjøringen av listen følges med enorm spenning i hotellkretser verden over når den slippes.

– Vi visste at Travel+Leisures redaktør Peter Terzian besøkte oss i fjor. At besøket skulle ende med at magasinet anbefaler sine fem millioner lesere verden over å reise til Britannia Hotel viser at vi har planlagt riktig og at våre ansatte i alle ledd gjør en formidabel jobb, sier Forselius.  

Terzian har blant annet latt seg begeistre av Speilsalen, som han kaller Britannia’s juvelkiste av et lokale, der Michelin-kokk Christopher Davidsen serverer en 10-retters sjømatfokusert meny.

Britannia Hotel - Trondheim - 2020
Speilsalen Britannia Hotel (bildekilde: britannia.no)

Se Travel+Leisure’s liste over verdens beste nye hotell HER (ekstern lenke)

Les også: Michelin-triumf for Speilsalen på Britannia Hotel Verdens største reiselivsmagasin anbefaler Trondheim og Britannia Hotel for reiselystne i 2020

Les flere saker om Britannia Hotel Trondheim HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn