logo-white

Norwegian legger ned Stavanger – Berlin

Norwegians direkterute mellom Stavanger og Berlin synger på siste verset. Den 10. januar 2019 er det slutt. Årsaken skal være sviktende lønnsomhet.

Norwegians Boeing 737-800 fra Stavanger har landet på Schönefeldflyplassen som ligger en knapp halvtimes togreise sydøst for Berlin (©otoerres)

Norwegian har i en rekke  år fløyet direkte mellom Stavanger lufthavn Sola og Berlin Schönefeld (SXF). Ruten var i perioder veldig populær, men slik er det ikke lenger. Den 10. januar 2019 er det slutt, skriver Stavanger Aftenblad.

Norwegians danske pressetalsmann Andreas Hjørnholm sier til avisen at selskapet fortløpende evaluerer lønnsomheten på sine ruter. Han legger til at passasjerer,  som har booket billett på Stavanger – Berlin etter 10. januar 2019, vil få tilbud om alternative reiseruter eller refusjon av utlegg.

Stavanger lufthavn Sola vil etter den 10. januar 2019 stå uten faste direkteruter til Tyskland. Flyplassen mistet for noen år siden Lufthansaruten mellom Frankfurt og Sola og nå forsvinner også ruten til Berlin. Det har vært tale om nye ruter til andre destinasjoner i Tyskland, men det er foreløpig bare blitt med snakket.

Les også: Lufthansa legger ned Stavangerruten (august 2015) - Bli med og stem fram en ny direkterute mellom Stavanger og München! (mars 2018)

Les flere nyheter om Norwegian HER,  om Stavanger lufthavn Sola HER, om nedleggelser HER og om Berlin HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

suleskard - Fjell - vei - sommeråpent

Brokke-Suleskarveien åpnes 21. mai: Spektakulære inntrykk rundt hver sving

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam