logo-white

Marlon Brandos ferieøy til topps både hos Condé Nast og World Travel Award!

Det anerkjente reisemagasinet Condé Nast har kåret The Brando til Stillehavet & Australias beste hotell. I tillegg er ferieparadiset blitt kåret til «Australasias Leading Private Island Resort» i World Travel Award 2018. Den private øya har kun 35 bungalower, og har hatt både Leonardo DiCaprio og Obama som gjester.

«The Brando» byr på fantastisk luksus. (bildekilde: fijireiser.no)

Det er tre år siden Marlon Brandos egen drømmeøy Tetiaroa ble presentert for første gang i Norge, og det er Stillehavs-spesialisten Fijireiser som har den eksklusive øya og øko-resorten på programmet. The Brando står på National Geographic sin eksklusive liste “Unique lodges of the world”, og drives i dag av sønnen og barnebarna til den kjente skuespilleren.

– Dette er ikke et hotell, dette er en opplevelse, mener Martin Dahl Jespersen, Salgsdirektør hos Stillehavs-spesialisten Fijireiser.

- Her har man ikke bare bygget noen vidunderlig vakre bungalower, man har og gjort sitt ytterste for å beskytte kulturen og det sårbare økosystemet i Stillehavet.

Salgsdirektøren anbefaler øya til de som er på utkikk etter en helt eksklusiv opplevelse.

– Dette er en “once in a lifetime” opplevelse, og skulle jeg være så heldig å få anbefale et hotell til Gunhild og Petter Stordalen så hadde det blitt dette, avslutter Fijireisers salgsdirektør.

The Brando`s nettsider finner du HER 

Les også: Obama luksusferierte på Marlon Brandos paradisøy (november 2017) - Michelinmat på Marlon Brandos paradisøy (oktober 2016) - Øko-luksus på Marlon Brandos paradisøy i Stillehavet (juli 2015) - Ekolyxresort framröstad som världens bästa (november 2016)

Relaterte saker: Drømmen om en luksusferie i Stillehavet: Her er de lekreste og mest luksuriøse hotellene (mai 2018) - Stillehavets ti beste steder å bo! (desember 2016) 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI