logo-white

Ny direktør i Norlandia Care

Norlandia Health and Care Group (NHC Group) har utnevnt Nathalie Boulas Nilsson til ny CEO i datterselskapet Norlandia Care. Utnevnelsen er en del av NHC Group sin strategi for å utvikle seg internasjonalt i helse- og omsorgssektoren.

Nathalie har 25 års erfaring fra ledelse og forretningsutvikling innen helse, fast eiendom og telekommunikasjon/ IT. Hun kommer fra en lederstilling på Karolinska universitetssykehus i Stockholm hvor hun var COO for Tema cancer. Nathalie har vært ansvarlig for innføring av en ny organisasjon med nye arbeidsmetoder og ny tjenesteplanlegging. Nathalie har tidligere vært administrerende direktør i Locum AB, sjef i Unilabs AB og Imaging Resource AB og har tidligere arbeidet internasjonalt innenfor Ericsson. Nathalie har en mastergrad i bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen i Stockholm.

– Vi er veldig fornøyde med at Nathalie Boulas Nilsson vil lede vår sterke satsing innen helse og omsorg. Vi ser at fremtidige omsorgstjenester vil utvikle seg til å bli mer fleksible og digitale, og vi er sikre på at Nathalie er den rette personen til å ta Norlandia Care til neste nivå. Nathalie har lang ledererfaring fra virksomheter i vekstfaser som samtidig har hatt et klart fokus på kvalitet. Hun har også en internasjonal merittliste som er i tråd med Norlandia Care sin fremtidige strategi », sier Yngvar Tov Herbjørnssønn, konsernsjef i NHC Group.

– Jeg gleder meg til å bidra til å skape gode forhold for våre eldre. Vi har en økende andel eldre mennesker i samfunnet, og det er viktig å skape nye løsninger som er tilpasset de ulike behovene til denne gruppen. Jeg ser også frem til å lære det beste fra ulike markeder og å være med å tilby Norlandia Cares vellykkede konsept internasjonalt», sier Nathalie Boulas Nilsson.

Hun begynner i jobben i Norlandia Care 15. september.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn