logo-white

Qatar Airways med QSuite fra juni 2017 (Video)

Qatar Airways nye QSuite vil bli introdusert på selskapets eksisterende flåte med ett nytt fly pr. måned fra og med juni 2017. Først ut blir London, Paris og New York.

 

I Qatar Airways nye Qsuite er hvert sete utformet med gjennomtenkte og luksuriøse detaljer, noe som gir passasjerene på selskapets Business Class et enestående nivå av luksus og eleganse, ikke minst gjennom et helt nytt konsept for mat og drikke.

Det tok to år å utvikle produktet som gjør det mulig for passasjerer som sitter ved siden av hverandre å lage egne private rom med opptil fire stoler med justerbare paneler og TV-skjermer. Dessuten tilbyr QSuite flybransjens første dobbeltseng på Business Class.

Les også: Qatar Airways lanserar nya «QSuite» – Qatar Airways til Cardiff, Lisboa, Malaga, Praha og åtte andre nye destinasjoner

Les flere nyheter og artikler om Qatar Airways HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Hvis du sjekker kartet på el-sparkesykkel er det stor forskjell om du er en del av trafikken eller ikke (Foto: Frende Forsikring)

Kan koste deg over 10 000 kroner

suleskard - Fjell - vei - sommeråpent

Brokke-Suleskarveien åpnes 21. mai: Spektakulære inntrykk rundt hver sving

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn