logo-white

Scandic tredobler kapasiteten i Drammen

Scandic Hotels har signert en langsiktig avtale med Utstillingsplassen Eiendom AS, om å overta driften av Ambassadeur Hotel og Globus Hotel i Drammen. Avtalen, som trer i kraft fra 1. januar 2017, tilfører Scandic nærmere 300 nye rom.

Frank Fiskers (Scandic)
Frank Fiskers (Scandic)

Ærverdige Ambassadeur Hotel, med historie tilbake til sent 1800-tall, samt Globus Hotel, ligger rett ved Strømsø Torg, bare 50 meter fra Drammen stasjon. Hotellene, som i dag er to frittstående hoteller, kommer etter overtagelsen til å gjennomgå en omfattende renovering og slås sammen til ett hotell med nærmere 300 rom, 13 konferanserom, restaurant og bar.

– Drammen er et av de raskest voksende hotellmarkedene i Norge. Ambassadeur Hotel er et klassisk hotell, med en god beliggenhet i byen. Gjennom dette oppkjøpet forsterker vi vår posisjon ytterligere i det norske markedet, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

– Med Ambassadeur Hotel og Globus Hotel nesten tredobler vi vår nåværende romkapasitet i Drammen. Hotellet blir et verdifullt tilskudd i vår hotellportefølje, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge.

Drammen er Norges femte største by og sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Kommunikasjonsmulighetene til Oslo og videre til Oslo Lufthavn er svært gode, med tog til Oslo sentrum hvert 10. minutt og seks tog i timen til Oslo Lufthavn.

Scandic tar over driften 1. januar 2017, og hotellet kommer til å holde åpent under renoveringen. Hotellets navn fra 1. januar vil bli Scandic Ambassadeur Drammen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI