logo-white

Første Scania-busser til Grønland

Scania har for første gang nogensinde leveret busser til Grønland; To Scania Citywide til Polar Entreprise A/S i Sisimiut, der ligger lige nord for Polarcirklen.

Ejeren af Polar Entreprise A/S i Sisimiut, Lars Kristian Madsen, foran en af de nye busser – En Scania Citywide LE (scania.dk)

Key Account Manager Dan Schroeder har netop været på Vestgrønland for at levere to fabriksnye Scania Citywide LE busser til Polar Entreprise A/S.

Scania Citywide er en komplet serie af busser til rentabel og bæredygtig persontransport. Den er utrolig nem at tilpasse til alle opgaver, og passagererne kan nemt stige ind og ud. Det er alle gode grunde til, at Polar Entreprise, som står for busdriften i Sisimiut, valgte Scania Citywide til at betjene byens ca. 6.000 borgere.

De to busser indsættes på de 2 linjer, der kører i byen. De er udstyret med en 280 hk Euro 6-motor og en 1-2-0 dørkonfiguration.

– Det er første gang, at Scania leverer nye busser til Grønland, og det er en ære at få lov til at være med til det, siger Key Account Manager Dan Schroeder.

Busserne er solgt og leveret af Dan Schroeder fra Scania Danmark i samarbejde med Scanias private forhandler Stiholt i Hjørring, Carsten Precht-Jensen og Henrik Steffensen.

Key Account Manager Dan Schroeder har netop været på Vestgrønland for at levere to fabriksnye Scania Citywide LE busser til Polar Entreprise A/S i byen Sisimiut. (scania.dk)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam

Cadiz ligger ved Atlanterhavet - sydvest i Andalusia, rundt 120 kilometer syd for regionhovedstaden Sevilla. Nærmeste flyplass ligger i Jerez, 40 kilometer lengre nord (Fotokilde: Ticket)

Få en forsmak på sommeren uten trengsel – her finner du de autentiske spanske perlene

Kvitnes Gård ligger i Vesterålen   (Foto: Eivind H. Natvig/Institute)

Har millioner – leter etter reiselivets beste nyskapingsprosjekter

(Foto: Apollo Sports/Surfakademin)

Apollo Sports inngår samarbeid med Surfakademin

MS Maud, her ved Senja,  skifter i høst navn til MS Midnatsol og det tradisjonsrike navnet blir igjen å se langs kysten fra november i år (Foto: Tommy Simonsen / Hurtigruten)

Tradisjonsrike MS Midnatsol tilbake langs kysten fra november