logo-white

Hotels.com integrerer Uber i sin mobil-app

Hotels.com har annonsert integrering av transporttjenesten Uber i sin prisvinnende mobil-app. Dette gir kundene muligheten til å bestille transport som tar dem direkte til hotellet – ved å trykke på en egen Uber-knapp.

Ved hjelp av Button, mobilverdenens ledende plattform for apputvikling, kan Hotels.com sine Android-brukere nå bestille en Uber direkte i Hotels.com-appen. Uber knappen blir tilgjengelig på 30 språk, og i alle land der Uber opererer.

Kunder som bor på et av Hotels.com sine hundretusenvis av overnattingssteder, vil se en egen Uber-knapp i appen fra den dagen hotellbesøket deres starter, både på hjemmesiden og på bestillingssiden. Når en bruker trykker på Uber-knappen, vil hotelladressen være forhåndslagret i appen, for å gi en sømløs opplevelse.

Hotels.com er en ledende ekspert på hotellovernatting, og den prisvinnende mobil-appen deres er lastet ned over 50 millioner ganger.

– Hos Hotels.com setter vi vår ære i å være i front når det kommer til utvikling innen mobilteknologi, og vi er stolte over å være en av de første aktørene til å tilby denne Uber-servicen. Uber er, i likhet med oss, ledende innen teknologi på sitt felt, og sammen kan vi gjøre det enklere og mer sømløst for reisende å komme seg til hotellet sitt. Vi leter alltid etter nye måter å utvikle våre mobiltilbud på, så det er bare å følge med for flere spennende funksjoner fremover, sier Dan Craig, Senior Director for Mobile for Hotels.com brand.

– Vi ser alltid etter nye måter å forbedre våre kunders reiseopplevelse på, og med integrasjonen av Uber og Hotels.com via Button, er det lettere enn noen gang å oppleve verden, sier Chris Saad, Head of Product for Uber Developer Platform.

Button står bak integreringen, og tilbyr en enkel og effektiv måte å bygge partnerskap på mobile plattformer, som igjen gir komplementære tjenester og øker inntektene, med en god brukeropplevelse.

– Button beviser stadig at den beste måten å tjene penger på, er å sette kunden i første rekke, sier Michael Jaconi, CEO og Co-Founder av Button.

– Ved å gi brukerne tilgang til de tingene de ønsker seg når de trenger det, i dette tilfellet en enkel måte å bestille en Uber for å komme seg til hotellet raskere, åpner Button en ny kanal for å tjene penger som gjør at alle parter vinner på det, ikke minst brukerne.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen