logo-white

Nå flyr Finnair deg til Guangzhou og kjempepandaene

Finnair har startet direkteruten mellom Helsingfors og Guangzhou. Guangzhou – tidligere Kanton – har cirka fem millioner innbyggere. Byen ligger i området med ekstremt raskt vekst og økonomisk ekspansjon rundt Perleflodens delta i Kina. Til tross for alle moderne skyskrapere og kjøpesentre i denne dynamiske storbyen, finnes det et vell av kultur, underholdning og historie å oppleve. Finnair flyr også nonstop til Beijing, Shanghai, Xian, Chongqing og Hong Kong. Reisetid fra Oslo: 12 timer og 30 minutter.

Les mer om Guangzhou HERHER og HER 

Fire ting som må oppleves i Guangzhou
  • Guangzhou kan skilte med ikke mindre enn 10 kjempepandaer på ett og samme sted: Chimelong Xiangjiang Safari Park. Pandaene lokker hvert år millioner av besøkere til parken og er Guangzhous mest populære attraksjon. Må oppleves!
  • Ikke gå glipp av verdens største og mest prisbelønte sirkus, som finnes i Guangzhou: “Chimelong International Circus” beliggende i det naturskjønne Guangzhou Chimelong Turist Resort. Sirkuset har plass til 8000 sittende besøkere og byr på det beste i sirkusverdenen. Artistene kommer fra over 20 forskjellige land over hele verden, og sirkuset har over 500 dyr av 40 forskjellige arter.
  • Shopping. Guangzhou har en av de mest trafikkerte shoppinggatene i hele Kina: Shangxiajiu. Gågaten er over 1200 meter lang med 300 butikker du kan shoppe i.
  • En kveldstur på Perlefloden, som er den tredje lengste i Kina med sine 200 mil, er noe som må oppleves. En fascinerende båttur, omkranset av neonlys og skyskrapere. Båtturen konkurrerer definitivt med Victoria Harbor i Hong Kong når det gjelder visuelle opplevelser. Servering ombord.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen