logo-white

SAS: Betal flybilletten med ett klikk

SAS tilbyr nå PayPal One Touch som betalingsløsning for flybilletter. Dette gjør at selskapets kunder kan velge den løsningen som passer dem best; bankkort, kredittkort, direkte betaling, faktura eller PayPal One Touch.

SAS er opptatt av å gjøre livet enklere for sine kunder og utvider nå betalingsalternativene i deres digitale kanaler. Nå tilbyr SAS muligheten til å betale eksempelvis flybilletter, ekstra bagasje og tilgang til lounge via PayPal One Touch. Dette betyr at du raskt og enkelt kan gjennomføre et kjøp med et eneste klikk, uten å behøve å taste inn brukernavn, passord eller annen betalingsinformasjon.

– Vi jobber hele tiden med å optimalisere våre salgskanaler for å skape enkle og smidige løsninger som passer våre kunder. Mange er vant til å benytte seg av såkalte “wallet-løsninger”, som for eksempel PayPal, når de handler på nett og derfor er jeg glad for at vi i SAS nå tilbyr den betalingsløsningen, sier Annelie Nässen, global salgsdirektør i SAS.

Innledningsvis vil PayPal være tilgjengelig som betalingsalternativ for kunder i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Storbritannia. I løpet av kort tid vil PayPal også være tilgjengelig som betalingsalternativ i SAS appen.

– Når man først har bestemt seg for å kjøpe noe skal det være enkelt å gjennomføre transaksjonen. PayPal One Touch forenkler prosessen så langt det er mulig, uten å gjøre avkall på sikkerheten, sier Mårten Barkman, direktør i PayPal Skandinavia.

SAS har digitalt salg i cirka 30 ulike markeder og satser stort på å tilby lokale betalingsløsninger for å møte kundenes behov. Senest i november 2015 utvidet SAS betalingsmulighetene for det kinesiske markedet gjennom å tilby Alipay og UnionPay til sine kunder i Kina og Hongkong. Disse betalingsløsningene er dominerende på det kinesiske markedet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen