logo-white

Hedret av en samlet reiselivsbransje: Hertz kåret til «Årets Beste Bilutleie»

Reisebransjen har talt. Hertz oppfattes som det beste bilutleieselskapet i landet. Nå skal selskapet vokse videre i Norge. Blant annet med nye leiekonsepter i sentrum av de store byene.

På bildet fra venstre: Trygve Simonsen, Christian Egede-Nissen & Hallvard Nærbøvik fra Hertz (bildekilder: hertz/grand travel award)

Stolt vinner

Grand Travel Award er en av reisebransjens mest prestisjefylte kåringer. Hvert år hedres de beste reiselivsaktørene i landet. Konkurransen blant leiebilselskapene er knallhard, og Hertz er stolte av denne utmerkelsen. Det er tredje gang på rad at Hertz blir kåret til årets beste bilutleie.

– Vi er selvsagt veldige glade for denne prisen. Det er en honnør til alle ansatte i selskapet som hver dag står på for reisebyråene og deres kunder, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz Bilutleie.

Jobber knallhardt for å forbli best

– Gode teknologiske løsninger, over 500 utleiepunkter over hele landet og god service er blant grunnene til at reisebyråene sier at de foretrekker oss. Reisebransjen er veldig viktig for oss og Hertz skal oppleves som et godt og enkelt valg. Vi skal vise oss tilliten verdig og forbli best, sier Trygve Simonsen.

Forme fremtidens bilutleie

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å lede denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

– Vi jobber med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene og skal vokse videre og forsterke oss på blant annet varetransport og langtidsleie, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam

Cadiz ligger ved Atlanterhavet - sydvest i Andalusia, rundt 120 kilometer syd for regionhovedstaden Sevilla. Nærmeste flyplass ligger i Jerez, 40 kilometer lengre nord (Fotokilde: Ticket)

Få en forsmak på sommeren uten trengsel – her finner du de autentiske spanske perlene