logo-white

Nå har du fri tilgang til Premier League fra hotellsengen

Den nye TV-kanalpakken til Thon Hotels inkluderer kanaler langt utover det en hotellgjest er vant med. Som gjest vil du nå kunne ligge avslappet på hotellsengen og ha fri tilgang til alt av fotball gjennom flere sportskanaler.

Morten Thorvaldsen (TH)
Morten Thorvaldsen (TH)

Av rene sportskanaler tilbyr kjeden nå TV2 Sportskanalen, TV2 Sport Premium og Viasat Fotball. TV2 Sport Premium har samlet det beste fra engelsk fotball under ett. Kanalen byr på direktesendte kamper fra Premier League, Championship, League One og League Two, samt flere magasinsendinger og førsteklasses underholdning for deg som er glad i engelsk fotball.

– Det er ikke bare selve hotellene vi oppgraderer om dagen. Også kanalpakken oppgraderes betraktelig. Vi håper på stor begeistring fra våre gjester. Dette er et av flere tiltak vi nå gjør for at gjestene skal trives på våre hotellrom, sier konserndirektør for hotell & restaurant, Morten Thorvaldsen.

Flertallet av hotellene tilbyr den nye kanalpakken. Utrullingen skjer samtidig med nye smart-TVer på hotellene, som vil være ferdig i løpet av første kvartal.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum