logo-white

Tre måneders fengsel for bombespøk på Kastrup

To greske forretningsmenn må sitte tre måneder i fengsel etter en bombespøk i innsjekkingen på København – Kastrup. De ble også nektet innreise til Danmark de neste seks årene.

Onsdag den 18. november skulle de to grekerne sjekke inn på København -Kastrup. I køen spøkte de to om at de hadde en bombe og at den ene var en av de etterlyste terroristene fra Paris. Personalet i SAS-innsjekkingen ba dem slutte med bombesnakket, men til ingen nytte. Politi ble tilkalt , flyplassen evakuert og de to grekerne arrestert.

Nå har byretten i København dømt de to – som er 33 og 65 år gamle, til fengsel i tre måneder. Når straffen er sonet skal det utvises fra Danmark og får ikke reise inn i landet igjen før om seks år. Det tiltross for at begge har (eller rettere sagt hadde) sin arbeidsplass i København, skriver Ekstrabladet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbyr 19 millioner sommerseter

(Foto: Royal Caribbean)

Lukseriøse Royal Beach Club på Bahamas tar form

Besøkstallene eksploderer: Nordiske turister elsker Japan

Fra 6. mai er det ikke lenger tillatt å kjøre elbil i kollektivfeltene i Oslo og Akershus. Forbudet gjelder hele døgnet uavhengig av om det er passasjerer i bilen eller ikke. (Bilde/Illustrasjon: Statens vegvesen)

Oslo og Akershus: Fra 6. mai er det forbudt å kjøre elbil i kollektivfeltet