logo-white

KILROY Bergen totalskadet i brann

– Vi våknet til triste nyheter idag med beskjeden om at bygningen hvor vi har vår butikk i Bergen dessverre antas å være totalskadet i brann, sier Flavia Forster, daglig leder i KILROY Norge. 

Flavia Forster(kilroy.no)
Flavia Forster(kilroy.no)

Det fremkommer i media at det har vært dramatikk for leietagerne i etasjen over, men heldigvis er ingen kommet til alvorlig skade. Ingen av KILROYs ansatte var tilstede da brannen oppsto. Det jobbes nå med å få oversikt over skaden samt løse det praktiske omkring arbeidplasser og håndtering av drift på kort og lang sikt.

– Vi regner med å finne løsninger ila helgen, men kan allerede nå si at vi vil fungere som normalt hva gjelder epost og telefon fra mandag med hjelp fra kollegaer i Trondheim og Oslo, men hvor kundene våre skal treffe oss fysisk i Bergen fremover må vi fortsatt avklare, forteller Forster. Selskapet har seks medarbeidere i Bergen og har holdt til i lokalene i Vaskerelven siden 2007 og utvidet i 2012.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian-konsernet fraktet 2,2 millioner passasjerer i april

(Ill. foto: ©otoerres)

Sammenbrudd i Avinor-forhandlingene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Nye Radisson Blu Scandinavia Hotel, København