logo-white

Firedoblet reisebyråbooking for Norwegians langdistanseruter i Danmark

Norwegian`s samarbeide med de danske turoperatørene Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser har gitt en boom i antall reisebyråbookinger for selskapets langdistanseruter i Danmark. Antall bookinger er blitt firedoblet i perioden april til september i forhold til samme periode i fjor.

— Vi oplever en meget stor interesse fra danske rejsebureauer for at lave aftaler med os på vores langdistanceruter. Siden annonceringen af samarbejdet med de tre store bureauer i april har vi fået mange tusinde nye bookinger, hvilket vi ser som stor cadeau til vores operation og endnu en blåstempling af vores langdistanceprodukt. Det viser, at tilliden til os er vokset i takt med, at regulariteten og punktligheden på operationen er fuldt på højde med andre aktører i branchen, sier Norwegians salgsdirektør Lars Sande.

Les også:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen