logo-white

NCL introduserer fleksible spesialitetsrestaurantpakker

NCL – Norwegian Cruise Line lanserer nye spesialitetsrestaurantpakker. Disse skal gi gjestene friheten til å nyte et utvalg av smaker og unike opplevelser i rederiets egne spesialitetsrestauranter. I tilleg kommer fleksibiliteten til å velge antall kvelder de ønsker å spise på, til én fastsatt pris.

Teppanyaki-restauranten på Norwegian Getaway (foto: ©otoerres)
Teppanyaki-restauranten på Norwegian Getaway (foto: ©otoerres)

Norwegian-gjester som seiler på tvers av flåten fra 7. august* og utover kan dra nytte av en spesialitetsrestaurantpakke som varer i alt fra tre dager til hele cruisets lengde, med priser som starter på USD 59 per person** for en tredagers-pakke når den kjøpes på nett før avreise. Dette gir cruisegjestene mye igjen for pengene.

Gjester som kjøper en spesialitetsrestaurantpakker fra Norwegian kan velge en medium stekt biff på Cagney’s, Norwegians eget steakhouse, få i seg noe al dente på Norwegians italienske restaurant La Cucina, nyte en kveld med god parisisk mat i Le Bistro eller oppleve både moro og mat i Teppanyaki, Norwegians egne japanske Hibachi-restaurant.

Med Freestyle Cruising og Norwegians nye spesialitetsrestaurantpakker vil gjestene ha friheten til å velge hvordan, hvor og når de ønsker å spise. De kan skreddersy sine smaksløker etter cruisetidsplanen og oppdage en ny spesialitetsrestaurant hver kveld, eller finne sin favoritt og spise der noen kvelder i løpet av ferien. Gjester på syvdage

rscruise kan velge mellom pakker som spenner fra tre til syv netter for å få det meste ut av ferieopplevelsen samtidig som de sparer penger på restaurantenes individuelle cover charge.

Spesialitetsrestaurantpakker gjelder i alle spesialitets-steakhouse, brasilianske churrascarias, franske og italienske restauranter og japanske Hibachi-restauranter.

Gjester som har kjøpt en spesialitetsrestaurantpakke har i tillegg fleksibiliteten til å unne seg alt de ønsker i utvalgte restauranter med à la carte-priser og underholdningsbaserte restauranter mot et lite pristillegg***, inkludert:

  • Ocean Blue (Norwegian Getaway/Norwegian Breakaway) — USD 15
  • Cirque Dreams (Norwegian Breakaway/Norwegian Epic) — USD 10 for vanligesitteplasser/USD 15 for premium-sitteplasser/USD 35 for VIP-sitteplasser på Norwegian Breakaway
  • Illusionarium (Norwegian Getaway) — USD 10 for vanlige sitteplasser/USD 15 for premium-sitteplasser
  • For the Record: Dear John Hughes (Norwegian Escape) — USD 15
  • Bayamo (Norwegian Escape) — USD 10
  • Pincho Tapas Bar (Norwegian Escape) — USD 7
  • The Raw Bar (Norwegian Getaway/Norwegian Breakaway) — USD 7
  • Sushi Bar (på tvers av flåten) — USD 7

Det er ekstra mye å spare ved å kjøpe spesialitetsrestaurantpakker på forhånd før utreise, men det er også mulig å kjøpe pakkene om bord i løpet av de to første dagene av reisen; restaurantpakkene selges kun den første dagen av reisen på tredagersruter.

Gjester som forhåndskjøper en spesialitetsrestaurantpakke før utreise kan gjøre serveringsreservasjonen på nett innen 90 dager før utreise, eller velge Freestyle og bestemme seg for hvor og når de ønsker å spise når de har kommet seg om bord. Spesialitetsrestaurantpakker kjøpes individuelt, og gjester som reiser i samme lugar trenger ikke å kjøpe pakker som en gruppe.

Les mer HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbyr 19 millioner sommerseter

(Foto: Royal Caribbean)

Lukseriøse Royal Beach Club på Bahamas tar form

Besøkstallene eksploderer: Nordiske turister elsker Japan

Fra 6. mai er det ikke lenger tillatt å kjøre elbil i kollektivfeltene i Oslo og Akershus. Forbudet gjelder hele døgnet uavhengig av om det er passasjerer i bilen eller ikke. (Bilde/Illustrasjon: Statens vegvesen)

Oslo og Akershus: Fra 6. mai er det forbudt å kjøre elbil i kollektivfeltet