logo-white

Knut Eivind Berg blir hotelldirektør på Quality Hotel Pond

Den erfarne hotellmannen Knut Eivind Berg påtar seg det viktige nyåpningsprosjektet og den viktige oppgaven som hotelldirektør på nye Quality Hotel Pond som åpner dørene på Forus ved Stavanger 4. april 2016.

Knut Eivind Berg (Choice.no)
Knut Eivind Berg (Choice.no)

– Knut er en ekte Choicer med energi, mot og begeistring i årene. Knut kan hotellfaget, han kan sin hjemmeregion og er en viktig bidragsyter i Nordic Choice systemet. Vi er sikre på at Knut vil bygge opp Quality Hotel Pond som en viktig hotellaktør i Stavanger, sier Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels.

Berg har lang ledererfaring i hotellbransjen. De siste årene har han vært i spissen for flere av Nordic Choice Hotels strategiske storsatsninger som Clarion Hotel Stavanger og Clarion Hotel Royal Christiania. Berg har også ledet hele hotellkjeden Comfort Hotels, da hotellkjeden trengte vikarierende leder for en periode. Berg er bosatt i Stavanger og Pond-prosjektet passer perfekt som neste stopp.

– Nå trenger vi Knuts erfaring og energiske lederevne i et turbulent hotellmarked, og takker for at han tar på seg oppgaven, sier Katalin Paldeak Pålsson, COO Nordic Choice Hotels.

Knut Eivind Berg begynner i stillingen 1. august.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen