logo-white

Irland: YES Festival inspirert av James Joyces roman Ulysses

Dagene 13.–16 juni arrangeres YES-festivalen i Derry/Londonderry og Donegal i Irland. Festivalen er inspirert av den kjente kvinnelige karakteren Molly Bloom i James Joyces banebrytende roman Ulysses.

YES-festivalen er en del av ULYSSES European Odyssey-prosjektet, som fra 2022–2024 besøker 18 byer i 16 land (pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

YES Festivals tema er «The Future: A Female Vision». Festivalen er en del av ULYSSES European Odyssey-prosjektet, som fra 2022–2024 reiser gjennom 18 byer i 16 land for å skape kunstneriske opplevelser i offentlige rom med sosiale og kulturelle temaer identifisert i de 18 episodene av romanen.

YES-festivalen feirer verkene til kvinnelige artister fra hele Europa gjennom teater, dans, kunst, film, tekster, musikk og mye mer. Et av festivalens hovedverker, Molly~Bed, kan oppleves på Guildhall Square, hvor en seng med skjerm som sengegavl formidler budskap fra kvinner fra hele verden, inkludert ledende kunstnere og andre offentlige personer.

Publikum kan selv sende meldinger og eksistensielle spørsmål gjennom en «brevkasse» av puter på sengen. Disse blir vist på skjermen.

Les mer om ULYSSES European Odyssey-prosjektet HER, samt om Irland HER og Nord-Irland HER

Flere relaterte nyheter finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Å bruke kredittkort på ferie kan vise seg å være en smart løsning (Fotokilde: Banco Santander)

Fem grunner til å bruke kredittkort på reise

Internasjonal pris til Clarion Hotel Oslo under Choice Hotels International Convention i Las Vegas (Fotokilder: Clarion /Strawberry)

Internasjonal pris til Clarion Hotel Oslo

(Foto: Destination Asia / USN)

Ny bærekraftsrapport publisert av Destination Asia!

I Whistler er det mer enn 200 kilometer med velpreparerte skiløyper. Området er spesielt kjent for sin unike puddersnø. Her er det mulighet for å teste ut heliskiing eller hva med en tur med hundeslede ala Lars Monsen? (Foto: TUI)

TUI frister med skiferier i verdensberømte canadiske skianlegg

Joost Klein til Oslo !