logo-white

Wizz Air til Saudi Arabia

Wizz Air starter flyvninger til Dammam og Jeddah i Saudi Arabia fra åtte europeiske byer: Bucuresti i Romania, Budapest i Ungarn, Larnaca på Kypros, Roma, Milano og Venezia i Italia, samt Tirana i Albania og Wien i Østerrike.

Wizz Air flyr med Airbus A 320 og A321. På bildet A 320 (wizzair.com)

Wizz Air utvider sitt rutenett til Saudi Arabia med flere nye ruter fra en rekke søreuropeiske byer til Damman og Jeddah, melder selskapet på sin Linkedinkonto.

Det ungarske lavprisselskapet vil fly til Dammam fra Budapest, Larnaca og Tirana. Til Jeddah vil selskapet fly fra disse byene: Budapest, Bucuresti, Larnaca, Milano, Roma, Venezia og Wien.

Les mer om Dammam HER og King Fahd International Airport HER, samt om Jeddah HER og om King Abdulaziz International Airport HER

Flere nyheter og artikler om Wizz Air finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

I Whistler er det mer enn 200 kilometer med velpreparerte skiløyper. Området er spesielt kjent for sin unike puddersnø. Her er det mulighet for å teste ut heliskiing eller hva med en tur med hundeslede ala Lars Monsen? (Foto: TUI)

TUI frister med skiferier i verdensberømte canadiske skianlegg

Joost Klein til Oslo !

Luftfart i Norge kan være krevende. Her er går et fly fra Widerøe inn for landing i Svolvær, Lofoten (Foto: Tomas Rolland / UiT)

Pilotutdanninga på Bardufoss reddet

Glasshusene i Dalsland tilbyr en unik overnatting i naturen. (Foto: Copenhagen Wilderness)

Tips til årets fridager: Ni kortreiste perler rett over grensa

(foto: ©medialife.be /visit flanders)

Naturskjønne opplevelser i Zwin-regionen