logo-white

Majestetiske fjell og mikrobryggerier i Nord-Carolina

I Nord-Carolina er det alltid noe nytt å utforske og oppdage. Her er alt fra sjarmerende natur og landsbyer fylt med tradisjon og historie til majestetiske fjell, buktende elver og blått hav.

Soloppgang - Grandfather Mountain - Nord-Carolina - USA
Fjellvandrer i soloppgangen på Grandfather Mountain i Nord-Carolina, USA (bildekilder: travelsouth.visittheusa.com/related.dk)

Blant høydepunktene i Nord-Carolina finner du (bokstavelig talt) Great Smokey Mountains National Park, det 1818 meter høye Grandfather Mountain og granittutspringet Chimney Rock. I tillegg har delstaten ikke mindre enn 482 km kystlinje.

Nord-Carolina byr på flere utendørsopplevelser som fluefiske, fotturer og snorkling – og hvorfor ikke kombinere en aktiv ferie med avslapning på delstatens anerkjente golf- og spa-resorter?

Innen gastronomi finner du i Nord-Carolina alt fra tradisjonelle BBQ-steder til anerkjente og innovative kjøkken. Det er også rikelig med anledning til å besøke lokale mikrobryggerier og vingårder både i og utenfor byene.

Les mer om Nord-Carolina HER

Les også: Soulmusikk og soul food i Sweet Home Alabama Naturlig skjønnhet og borgerkrigshistorie i Missouri – Musikkhistorie og friluftsliv i Tennessee – Reiseopplevelser langs landeveiene i Vest-Virginia – Icelandair til Raleigh-Durham i Nord-Carolina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian-konsernet fraktet 2,2 millioner passasjerer i april