logo-white

Utopia of the Seas på beddingen

Byggingen av Utopia of the Seas, det sjette skipet i Royal Caribbean Internationals revolusjonerende Oasis klasse, har startet i Saint-Nazaire, Frankrike. Skipets navn ble presentert under stålskjæringsseremonien som fant sted på skipsverftet Chantiers de l‘Atlantique. Utopia of the Seas blir det første skipet i Oasis klassen drevet av LNG (flytende naturgass) når det legger ut på sin jomfrureise i 2024.

På seremonien ble Utopias første ståldel kuttet for å markere starten på den 30-måneder lange reisen som byggeprosessen er. Representanter fra Royal Caribbean og Chantiers de l’Atlantique var til stede på denne milepælen av en hendelse, inkludert Jason Liberty, konsernsjef og administrerende direktør i Royal Caribbean Group, og Laurent Castaing, daglig leder i Chantiers de l’Atlantique.

Royal Caribbeans fantastiske Oasis klasse redefinerte cruise som reisemåte da Oasis of the Seas ble lansert i 2009. Disse skipene er i dag kjent som de ultimate innen ferier for familier og reisende i alle aldre. Med Utopia of the Seas fortsetter rederiet å utfordre grensene for hva som er arkitektonisk mulig på et cruise. I tillegg finner du underholdning og opplevelser i særklasse og ren og miljøvennlig energi.

Ved å introdusere det første LNG-drevne Oasis klasse-skipet, tar cruiserederiet nok et skritt mot en fremtid med ren energi etter at deres første LNG-skip, Icon of the Seas, debuterer høsten 2023. Ved å bruke det reneste av fossilt brensel tilgjengelig for cruiseskip i dag, samt miljøvennlig utstyr ombord, vil Utopia øke energieffektiviteten og også redusere utslipp alt i alt.

Om Royal Caribbean International

Royal Caribbean International, eid av Royal Caribbean Group (NYSE: RCL), har levert innovasjon til sjøs i mer enn 50 år. Hver etterfølgende skipsklasse er et arkitektonisk vidunder som tilbyr dagens eventyrlystne reisende den nyeste teknologien og fantastiske gjesteopplevelser. Cruiserederiet fortsetter å revolusjonere ferier med reiseruter til 240 destinasjoner, 61 land og seks kontinenter, inkludert Royal Caribbeans private øydestinasjon på Bahamas, Perfect Day at CocoCay, den første i «Perfect Day Island»-kolleksjonen.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen