logo-white

RAK satser på bærekraftig turisme

Ras Al Khaimah – RAK, har satt seg som mål å bli ledende i regionen på bærekraftig turisme innen 2025. Strategien definerer ulike steg for hvordan den naturbaserte destinasjonen i Emiratene skal sikre en langsiktig og bærekraftig utvikling.

Målet er å både bidra til å nå målene for utvikling i turisttrafikken, samtidig som man konkret og direkte bidrar til å nå målene for både nasjonale og internasjonale klimaendringer og forpliktelsene for miljøutvikling generelt.

De ledende prinsippene for bærekraftig utvikling i Ras al Khaimah bygger på å levere autentiske turistopplevelser gjennom bevaring og vedlikehold, ha et næringsmessig fokus som kombinerer økonomisk utvikling og miljøbevaring, forbedring av livskvalitet og velvære for både lokalbefolkning og besøkende i form av lokale tiltak, samt å sette konkrete mål for bransjens miljøutslipp og karbonfotavtrykk, og dessuten bidra til FN sine mål for bærekraftig utvikling.

Videre ble det i 2021, i samarbeid med Ras Al Khaimah Public Services Department, gjennomført et eget miljøinitiativ under betegnelsen “Green Hotels Rating”, som nå finner sted for fjerde år på rad, og som har som mål å oppnå 100 % integrert bærekraft i alle hoteller i Ras Al Khaimah.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

På Feuerstein Nature Family Resort kan hela familjen njuta av natur och lek (Foto: Feuerstein Nature Family Resort)

Italienskt hotell erbjuder lyx och spa för barnfamiljer

Å bruke kredittkort på ferie kan vise seg å være en smart løsning (Fotokilde: Banco Santander)

Fem grunner til å bruke kredittkort på reise

Internasjonal pris til Clarion Hotel Oslo under Choice Hotels International Convention i Las Vegas (Fotokilder: Clarion /Strawberry)

Internasjonal pris til Clarion Hotel Oslo

(Foto: Destination Asia / USN)

Ny bærekraftsrapport publisert av Destination Asia!

I Whistler er det mer enn 200 kilometer med velpreparerte skiløyper. Området er spesielt kjent for sin unike puddersnø. Her er det mulighet for å teste ut heliskiing eller hva med en tur med hundeslede ala Lars Monsen? (Foto: TUI)

TUI frister med skiferier i verdensberømte canadiske skianlegg