logo-white

Lisbon Half Marathon

Søndag 20. mars vil gatene i Lisboa fylles med glade løpere fra hele verden når det årlige Lisbon Half Marathon finner sted. Bare denne ene dagen i året er det lov å krysse broen til fots – og nyte den helt spesielle utsikten over den portugisiske hovedstaden. 

Lisboa - bro - Tejo - Portugal
Løpet går over den 2.27 kilometer lange 25. april-broen som ble åpnet i 1966. Sitt nåværende navn fikk broen etter “nellikrevolusjonen” i 1974 (Foto: Turismo Lisboa)

Den 21,1 kilometer lange ruten starter på motsatt side av elven og går over 25. april-broen og til Jerónimos-klosteret i Belém. Blir det litt for langt for beina dine, kan du i stedet melde deg på en 7,2 km rute som er mer et sosialt arrangement enn et idrettsarrangement. 

I fjor deltok hele 37 000 løpere på arrangementet. Det er enda flere toppidrettsutøvere som deltar i løpet, som er en del av Association of International Marathons and Road Races (AIMS).

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Les mer om Lisbon Half Marathon HER og om Lisboa HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum