logo-white

Johan Giæver Marvik ny kommersiell direktør i Air Leap

Fra og med 1. november har Johan Giæver Marvik tatt over rollen som kommersiell direktør i Air Leap. Flyselskapet har samtidig valgt å gjøre endringer internt, hvor den kommersielle virksomheten flyttes tilbake i samband med avviklingen av driften i Air Leap Scandinavia.

ATR 72 - turboprop - Air Leap - Sverige
Air Leap ATR 72 turboprop (Foto: Erik Glimvik)

– Johan er rett mann på rett plass. Vi ser det naturlig å flytte den kommersielle avdelingen tilbake, for å utvikle vårt produkt og service på best mulig måte til våre kunder, sier administrerende direktør Jon Melkersson

– Jeg er glad og takknemlig over at jeg får muligheten til å ta over den kommersielle virksomheten i Air Leap. Selskapet valgte tidligere i år å prøve en ny struktur med en separat kommersiell organisasjon. Dessverre fikk vi ikke den positive effekten vi hadde håpet på. Da vi valgte å pause varemerket Air Skåne var det naturlig for oss å flytte det kommersielle tilbake til Air Leap igjen, sier Johan Giæver Marvik.

Johan Giæver Marvik kommer fra tjenesten som Interim adm.dir. for Air Leap Scandinavia, og er økonomisjef i Olsen Gruppen som eier Air Leap. Nå er prosessen i gang med å bygge en ny og effektiv kommersiell avdeling der Lars Hjorth-Johansen i dag er en av nøkkelpersonene som Head of revenue for Air Leap.

Lars har god erfaring fra revenue management i Norwegian, samt bransjen generelt og han har vært ansvarlig for implementeringen av vårt revenue management-system Kambr. Systemet vil være sentral for effektiviseringen av den nye organisasjonen. Jeg håper å kunne ha samtlige nøkkelpersoner på plass i den nye organisasjonen i løpet av de kommende ukene, fortsetter Johan Giæver Marvik.

Vi kommer til å fortsette teste oss fram i søken etter å finne den modellen som passer best for Air Leap.Vi har flere spennede prosjekter på gang som vi håper å kunne presentere i løpet av nær framtid, avslutter Johan Giæver Marvik.

Les flere nyheter om Air Leap HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen