logo-white

Treningsreiser mot nye rekorder

Treningsreiser er nå den sterkeste trenden på reisefronten. Interessen rundt aktive ferier har vært stor i flere år og i kjølvannet av pandemien har etterspørselen derimot slått nye rekorder.

Tennispiller - Syden - Treningsferie - Apollo
Interessen for treningsreiser er rekordstor etter pandemien (Bildekilde: Apollo)

Siden lanseringen av Apollo Sports i 2009 har Norges største arrangør av reiser til Hellas også blitt en av Nordens ledende på treningsreiser. I 2021 åpnet Apollo flere nye sportshoteller, alle med nærmest fullt belegg og høy kundescore gjennom sesongen.

Beatriz Rivera - Apollo
Beatriz Rivera (Bildekilde: Apollo)

– Nordmenn ligger ikke på latsiden i ferien. Stadig flere foretrekker kombinasjonen av høy puls og total avkobling, og i kjølvannet av pandemien har etterspørselen etter treningsreiser og timer ledet av profesjonelle instruktører økt markant, sier Beatriz Rivera, som er kommunikasjonansvarlig for Apollo i Norge.

25 000 timer med aktivitet

På reisearrangørens hoteller i Playitas-gruppen har gjestene deltatt på over 25 000 timer med bookede sportsaktiviteter i løpet av sommeren, med padel som det mest populære. Verdens raskeste voksende sport sto for hele 32 prosent av aktiviteten, etterfulgt av crossfit (25 prosent) og yoga (19 prosent).

For å imøtekomme den økte interessen for padel investerte Apollo i hele 12 nye baner fordelt på ulike hotell i sommer – i tillegg til å tilby spesielle padeluker for de mest hardbarkede entusiastene.

Utvider satsningen

Årets treningsprogram hos Apollo har også inkludert over 200 sportsarrangementer og treningsuker ledet av profesjonelle instruktører. Investeringen i egne sportshoteller fortsetter med lanseringen av Porto Myrina – powered by Playitas, og Levante – powered by Playitas, som åpner våren 2022.

– Vi fortsetter å utvikle oss med flere kvalitetssikrede sportshoteller i programmet gjennom hele året. I tillegg øker vi også antall treningsturer med gjesteinstruktører og arrangementer, der blant annet yoga utmerker seg som en stadig mer populær aktivitet i ferien, sier Rivera.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra 6. mai er det ikke lenger tillatt å kjøre elbil i kollektivfeltene i Oslo og Akershus. Forbudet gjelder hele døgnet uavhengig av om det er passasjerer i bilen eller ikke. (Bilde/Illustrasjon: Statens vegvesen)

Oslo og Akershus: Fra 6. mai er det forbudt å kjøre elbil i kollektivfeltet

(Foto: Daniel Breece / Westsweden)

Nye sykkelruter i Sveriges beste graveldestinasjon

(bildekilde: sceenshot / strawberry.no)

Strawberry utvider porteføljen i Finland med et tidligere fengsel

Jobbe fra bassengkanten? Vær sikker på at du surfer sikkert først (Bilde: Pexels)

Slik surfer du sikkert under sommerferien

Visby - Gotland - Sverige

Vinn en gullbillett til Gotland – Sveriges fantastiske sommerøy!