logo-white

Gratis covid-19-forsikring ut 2021

Turistrådet for Balearene, AETIB (Agencia de Turismo de Baleares), gir frem til 31. desember 2021 alle turister på Balearene en spesiell covid-19-forsikring. Denne gir reisehjelp og bistand i tilfelle du blir syk med covid-19 under reisen.

Betlem - Alcudiabukten - Malllorca - Spania
Fra Betlem som ligger på østsiden av Alcudiabukten på det nordlige Mallorca (Bildekilder: AETIB/Related.dk)

Siden 13. august 2021 har turistrådet på Balearene, AETIB (Agencia de Turismo de Baleares), tilbudt en spesiell covid-19-forsikring til alle reisende som oppholder seg kortere enn 60 dager på Balearene. Forsikringen tilbys av forsikringsselskapet Royal Automobile Club of Spain-RACE, og du registrerer deg for forsikringen gjennom en lokal turistvirksomhet, for eksempel når du sjekker inn på hotellet. Forsikringen trer i kraft 24 timer etter registrering.

Forsikringen dekker følgende utgifter knyttet til covid-19:

  • Kostnader for tolkning og oversettelse i forbindelse med avklaring av covid-19, for eksempel ved testfasiliteter og under medisinsk konsultasjon.
  • Utgifter knyttet til transport til den forsikredes bolig (opptil 500 000 EUR)
  • Utgifter i forbindelse med forlengelse av den forsikredes og eventuelle ledsageres opphold på Balearene i tilfelle isolasjon i opptil 14 dager (opptil 150 000 EUR)
  • Utgifter til hjemsendelse i tilfelle dødsfall (opptil 500 000 euro)

I tillegg har turistrådet opprettet en telefonhjelpelinje der reisende kan ringe forskjellige fagfolk, deriblant koordinatorer og helsepersonell, for å få hjelp til å anvende forsikringen og svar på spørsmål angående den. Tjenesten er åpen hver dag fra kl 8-24, og samtalen kan foregå på flere ulike språk, slik som engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk. Telefonnummeret er +34 900 100 124.

Du finner mer informasjon om forsikringens betingelser og hva den dekker HER (ekstern lenke)

Les mer om Balearene HER

Cala Presili - Menorca - Balearene - Spania
Fra Cala Presili som ligger øst på Menorca (Bildekilder: AETIB/Related.dk)

Les også: Mallorcas underjordiske grotterHoldbarhet og sikkerhet i fokusReisetips: Lionel Messis art deco-boutiquehotell på IbizaGuide til 12 uforglemmelige ferieoplevelser på Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Star Bar er Gibraltars eldste pub  (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 16. mai 2024

– Vi ser vekstmuligheter i nye markeder, gjennom et bredere dynamisk tilbud, og dermed når vi flere målgrupper. De to første kvartalene av året var svært vellykkede operasjonelt sett, sier administrerende direktør, Sebastian Ebel i TUI Group (Foto: TUI)

Rekordomsetning for TUI Group

Avinor oppfordrer alle som skal fly en drone om å sette seg inn i regelverket (Ill. foto: ©otoerres)

Reglene for droneflyging på 17. mai

(Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Gylden utgave av Genèves transportkort

Nå blir det mer attraktivt å velge elbil som leasingbil og det blir lettere å finne en elektrisk leiebil, sier Christina Bu i 
 (foto: Elbilforeningen)

Endelig fjernes elbil-hinderet i leasing