{"id":46495,"date":"2017-03-01T10:44:26","date_gmt":"2017-03-01T08:44:26","guid":{"rendered":"https:\/\/dfly.no\/?p=46495"},"modified":"2017-08-30T11:53:46","modified_gmt":"2017-08-30T09:53:46","slug":"pa-vintur-down-under-med-geir-salvesen","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/dfly.no\/pa-vintur-down-under-med-geir-salvesen\/","title":{"rendered":"P\u00e5 vintur down under med Geir Salvesen"},"content":{"rendered":"

Sammen med den kjente vineksperten Geir Salvesen har Australiareiser <\/a>satt sammen en helt ny reise som kombinerer Australias h\u00f8ydepunkter med landets fantastiske vinomr\u00e5der og gode mat.<\/strong><\/p>\n

\"\"<\/a>
Vinparadiset Barossa Valley (bildekilde: australiareiser.no)<\/figcaption><\/figure>\n

Turen g\u00e5r over 23 dager og inkluderer blant annet h\u00f8ydepunktene Sydney, Ayers Rock, Great Barrier Reef og vinomr\u00e5dene Barossa og Hunter Valley.<\/p>\n

\"\"<\/a>
Geir Salvesen (Bildekilde: Australiareiser)<\/figcaption><\/figure>\n

Geir Salvesen er turens reiseleder og vinekspert. Han har v\u00e6rt vinskribent i Aftenposten i en \u00e5rrekke, har reist verden rundt i jakt p\u00e5 gode viner og har forfattet flere b\u00f8ker om mat og vin. Derfor er det helt naturlig \u00e5 bes\u00f8ke kjente\u00c2\u00a0 vinomr\u00e5der som Barossa, Yarra og Hunter Valley.\u00c2\u00a0<\/span><\/p>\n

\u2014 Det er alltid en dr\u00f8m \u00e5 komme tilbake til Australia, det enorme landet med s\u00e5 f\u00e5 mennesker og s\u00e5 mye natur. Det gj\u00f8r noe med en, sier reiseleder og vinekspert Geir Salvesen. <\/span><\/p>\n

\u2014 I tillegg liker jeg humoren og den lette tonen. Man kan tulle litt med det meste, og stemningen er hele tiden uh\u00f8ytidelig. Det er lett \u00e5 v\u00e6re bes\u00f8kende i Australia.<\/span><\/p>\n

Australias beste viner og kengerufilet p\u00e5 menyen<\/strong><\/span><\/p>\n

\u2014 Vi kommer til \u00e5 smake p\u00e5 noe av det beste Australia har \u00e5 by p\u00e5 i vin- og matveien. Vi skal innom Magill Estate utenfor Adelaide der Penfolds startet sin vinvirksomhet s\u00e5 tidlig som p\u00e5 1840-tallet og smake p\u00e5 noen av deres mest ber\u00f8mte dr\u00e5per. I Barossa b\u00f8r vi nok innom smakesenteret til Jacob’s Creek. I Yarra Valley utenfor Melbourne er det mye god Chardonnay og Pinot Noir, s\u00e5 det vil vi smake der. Og i Hunter Valley nord for Sydney, er det naturlig \u00e5 pr\u00f8ve Semillon.\u00c2\u00a0<\/span><\/p>\n

\u2014 Maten er ogs\u00e5 spennende. Fra Moreton Bay Bugs sj\u00f8kreps og til kengurufileter: Australia byr p\u00e5 mye man ellers ikke f\u00e5r.<\/span><\/p>\n

Kangaroo Island<\/strong><\/span><\/p>\n

Endre Kaurin er forn\u00f8yd med \u00e5 ha f\u00e5tt Salvesen\u00c2\u00a0<\/span><\/p>\n

\u2014 Dette er en spennende nyhet hvor fokuset er p\u00e5 mat og vin, men samtidig s\u00e5 f\u00e5r du med deg de st\u00f8rste h\u00f8ydepunktene og tillegg f\u00e5r du oppleve det unike australske dyrelivet p\u00e5 Kangaroo Isand, sier Endre Kaurin, utviklingsdirekt\u00f8r i Australiareiser<\/a>.<\/span><\/p>\n

Les ogs\u00e5:\u00c2\u00a0South Australia k\u00e5ret til et av verdens beste reisem\u00e5l<\/a><\/strong><\/p>\n

Les flere nyheter om Australia HER<\/a>\u00c2\u00a0<\/strong><\/p>\n

\"\"<\/a>
Great Barrier Reef (bilde: australiareiser.no)<\/figcaption><\/figure>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Sammen med den kjente vineksperten Geir Salvesen har Australiareiser satt sammen en helt ny reise som kombinerer Australias h\u00f8ydepunkter med landets fantastiske vinomr\u00e5der og gode mat. Turen g\u00e5r over 23 dager og inkluderer blant annet h\u00f8ydepunktene Sydney, Ayers Rock, Great Barrier Reef og vinomr\u00e5dene Barossa og Hunter Valley. Geir Salvesen er turens reiseleder og vinekspert. […]<\/p>\n","protected":false},"author":9,"featured_media":46508,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[14244,17157,5438,5647,5669,17046,15239,17234,5501,17501,5502,5504,21174,5505,20265,5508,5561,5564,16482],"tags":[6011,23255,11145,22610,23543,23716,11870,23842,12998,14047,11879,24854,24887],"views":30,"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/46495"}],"collection":[{"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/9"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=46495"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/46495\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":56937,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/46495\/revisions\/56937"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=46495"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=46495"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/dfly.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=46495"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}