logo-white

VIVA ENJOY blir VIVA Cruises tredje skip

Den europeiske elvecruise-spesialisten VIVA Cruises lanserer sitt tredje skip i september 2024. VIVA ENJOY er designet i samme stil som rederiets andre skip. VIVA ENJOY skal primært seile på Donau fra september til desember 2024, og cruisene kan allerede nå bestilles på nettet.

VIVA Enjoy blir søsterskipet til det nylig lanserte VIVA TWO og får identisk design. VIVA ENJOY får 95 lugarer med plass til 190 passasjerer, tre restauranter, en åpen lounge, et romslig soldekk og et trenings- og velvære-område. Skipet kjennetegnes av VIVA Cruises avslappede “feel-good”-atmosfære (Foto: ©VIVA Cruises)

Etter lanseringen av skipene VIVA ONE og VIVA TWO i henholdsvis 2022 og 2023 fortsetter VIVA Cruises å utvide flåten med nok en milepæl på den reisen de har gjort i de fem årene frem til idag.

I tråd med selskapets motto “Enjoy the Moment” har VIVA Cruises valgt å bryte med det nåværende mønsteret og i stedet døpe sitt tredje skip VIVA ENJOY. Den 22. september 2024 legger skipet ut på sin første 12-netters cruise fra Frankfurt til Wien.

– Vi har hatt en stor vekst de siste fem årene, og det samme har kundebasen vår og etterspørselen etter cruise på Donau – vårt tredje skip gir oss et bredere utvalg av alternativer – med avganger fra Wien for å imøtekomme etterspørselen fra våre internasjonale gjester, sier Andrea Kruse, COO i VIVA Cruises.

Flere artikler og nyheter om VIVA Cruises finner du HER

Gjestene kan allerede nå bestille cruise på VIVA ENJOY fra september til desember 2024. Det nybygde skipet vil primært seile på Donau med regelmessige avganger fra Wien. VIVA ENJOY vil seile 4-, 5- og 7-netters elvecruise på Donau, for eksempel 7-netters Charming Danube fra Wien til Budapest (fra €1395 – ca. 16.067 NOK) og 4-netters Cityhopping Danube med stopp i Budapest og Bratislava (fra €650 – ca. 7,486,- NOK) Gjestene kan også velge et 5-netters advents– og julecruise med besøk på noen av de vakreste julemarkedene i Bayern og Østerrike (fra €895 og €995 – ca. 10,308,- og 11,460,- NOK)

Alle VIVA Cruises inkluderer VIVA All-Inclusive-produkt, hvor gjestene har fri adgang til snacks, alle måltider, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer av høy kvalitet, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse kosmetikkmerket Rituals, Wi-Fi og alle drikkepenger.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars

Fanad Head Lighthouse ligger ut mot Atlanterhavet - knapt 80 kilometer nord for LondonDerry (Foto: Tourism Ireland)

Irlands Wild Atlantic Way fyller 10 år !