logo-white

Vings reisebestillinger opp 122 prosent

Reiseåret 2023 startet med et brak. Trafikken til ving.no nesten doblet seg, og antall bestillinger skjøt i været. Den første uken i 2023 økte Vings sommersalg med hele 122 prosent sammenlignet med uke 52. Vinterreisene går nå virkelig unna, og januar er fullbooket. Det er heller ikke mye ledig i februar, og i vinterferien er mer enn ni av ti reiser allerede solgt.

Ocean Beach Club - Gran Canaria - Kanariøyene - Spania - Ving
Familieferie på Ocean Beach Club som ligger på den sydvestlige delen av Gran Canaria – rundt to mil vest for Maspalomas og sju mil fra Las Palmas (Foto: Ving)

Vi opplevde nærmest loddrette salgskurver de første dagene av det nye året. Vi var klar over at det var en stor reiselyst der ute og at nordmenn prioriterer å reise til tross for økonomisk utfordrende tider, men at 2023 skulle starte med et slikt nyttårsbrak – det tror jeg ikke noen av oss hadde forutsett, sier Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

Salget av pakkereiser med rutefly har også fått et løft etter nyttår, og har i årets to første uker økt med 159 prosent sammenlignet med de to siste ukene i 2022. Sammenligner vi med de to første ukene i 2019, har salget økt med 13 prosent.

Reisemålene langs Costa del Sol i Spania er de som er mest populære, og blant de mer eksotiske reisemålene er det Maldivene og Mauritius som skiller seg ut. Ving merker også en stor interesse for fotballreiser, Formel 1 og Middelhavscruise.

Mange sikrer seg sommerferien allerede nå og Mallorca er favoritten

Sammenligner vi perioden vi er i nå med samme periode i 2020, rett før pandemien brøt ut, har salget av sommerreiser hos Ving økt med 22 prosent. Det er solgt flest reiser på forsommeren, mai og juni, og det er følgende reisemål som har solgt best; Mallorca, Kreta, Rhodos og Kypros. Salget av reiser til førstnevnte har økt med hele 83 prosent sammenlignet med i fjor.

Hellas er også en stor favoritt blant de norske feriegjestene, og alt tyder på at det blir en skikkelig Hellas-sommer i 2023 også. For å møte kundenes etterspørsel har Ving økt antall reiser dit i sommer. I tillegg til sitt eget charterflyselskap Sunclass Airlines, øker også Ving flykapasiteten i sommer ved å samarbeide med Braathens og Flyr. Dette gjør at flere nordmenn kan fly direkte fra sin lokale flyplass til en rekke populære reisemål ved Middelhavet.

Les også: Ving kåret til «Norges beste pakkereisearrangør»

Flere nyheter og artikler om Ving finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Bli sertifisert yogalærer på Kanariøyene !

(bildekilde: miamiandthebeaches.com/related.dk)

Ny restaurant inspirert av Florida fra 1920-tallet i Miami Beach

(Fotokilder: Visit Orlando/AVIAREPS)

Visit Orlando velger AVIAREPS til å representere seg internasjonalt

Playa de las Higuericas, El Mojon, Costa Blanca (Foto: Dfly.no)

Så här mycket snus får du ta med dig på semestern

Terry McCartan bak bardisken hos Hinch Distillery, Ballynahinch (pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

Ny rute tar deg innom 10 destillerier i Nord-Irland