logo-white

Ving lanserer sommerreiser for 2021

Reisearrangøren Ving har lansert sine reiser til de mest populære Middelhavsdestinasjonene for sommeren 2021.

Airbus A 330 - Sunclass Airlines - Vinggruppen
Sunclass Airlines Airbus A 330 (foto: vinggruppen)

Dermed er majoriteten av Vings konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C by Sunwing, samt et 30-tall andre hotell, klare til bestilling på ving.no. Flere hotell slippes opp fortløpende.

Destinasjonene som slippes i første omgang er Tyrkia, Kreta, Rhodos, Kypros, Mallorca, Gran Canaria, Skiathos og Madeira.

– Vi gleder oss veldig til å ønske gjester velkommen igjen. Vi ser i både egne og eksterne undersøkelser at mange lengter etter å kunne reise igjen, og vi merker allerede en etterspørsel etter ferier neste sommer, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Nye hygiene- og sikkerhetsrutiner

Å reise trygt er viktigere enn noen gang. Derfor har Ving lansert en handlingsplan med klare retningslinjer for trygge reiser, som blant annet innebærer å sikre at alle hygiene- og sikkerhetsrutiner lever opp til det høyeste nivået gjennom hele reisen, både på flyreiser, busser, hotell og alle andre aktiviteter.

Kundene får i tillegg en avbestillings- og endringsforsikring med på kjøpet når de bestiller en ny reise.

– Vi skal gjøre vårt alle beste for at gjestene våre skal føle seg trygge når de bestiller en reise med oss, og vi håper og tror at nordmenn er klare for å planlegge utenlandsferier igjen, sier Røhr-Staff.

Les også: Spies skyder sommer 2021 i gang

Flere relaterte saker finner du HERHERHER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: John McArthur / Unsplash)

Amadeus styrker sin posisjon innen flydistribusjon

Arctic Race of Norway byr på naturopplevelser få andre kan matche. Og kanskje er det det som skal til for at Chris Froome og Mark Cavendish tar turen til Nord-Norge (Foto: Rune Dahl/Arctic Race of Norway)

Ni Tour de France-lag til Arctic Race of Norway

Fra jernbanestasjonen i Sóller går den rundt fem kilometer lange trikkelinjen til Port de Sóller (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Reis langs Mallorcas gamle jernbane

(Foto: WFB - Melanka Helms Jacobs)

Cykelbyen Bremen med førsteklasses event i efteråret

Mocktail (Foto: Viking Line)

Tequila och spritz trendar på Östersjön – Paloma är sommarens favoritdrink