logo-white

Vakre Ulvik med digital turistinfo

Mellom majestetiske fjell ved den idylliske vannkanten, kan du i Ulvik i Hardanger nå også utforske alt det denne vakre destinasjonen har å tilby på i kommunens nye digitale turistkiosk. Med få tastetrykk på skjermen får du tilgang til alt det spennende i regionen.

Ulvik herad sin nye digitale turistkiosk omkranset av vakre majestetiske fjell og glitrende fjordvann (Foto: Procon Digital AS)

Enten du er en besøkende eller en stolt lokal innbygger, vil denne interaktive kiosken i kommunen kunne være din personlige veiviser til opplevelser og hemmeligheter i området.

Den digitale turistkiosken i Ulvik er designet nettopp for å berike turistenes opphold og gi de en spennende opplevelse mens de utforsker vakre Ulvik. Kommunen håper alle vil benytte seg av denne ressursen slik at de besøkende guides til de skjulte perlene og naturlige underverkene som Ulvik har å by på.

Spennende info i Ulvik for alles interesser

Procon Digital AS har sammen med Ulvik herad utviklet løsningen, og som ønsker alle velkommen i vannkanten med en brukervennlig touchskjerm. Løsningen er bygget på Procon DigitalTurist i skyløsningen Procon Cloud, og tilpasset for Ulvik.

På Procon DigitalTurist i Ulvik finner du mye spennende informasjon med den nyeste teknologien, som bl.a. info om lokale attraksjoner, aktiviteter for alle, hvor kan man spise og drikke, og annen praktisk informasjon som f.eks. værvarsel, offentlig transport, m.m.

Så uansett om du er en erfaren og eventyrlysten fjellvandrer, båtentusiast eller kulturinteressert, vil kommunens nye digitale turistkiosk veilede deg til de beste aktivitetene som passer for dine interesser.

Hver tredje kommune bruker Procon-løsninger

Norskeide Procon Digital AS har levert digitale turistløsninger til en rekke steder i Norge og Sverige i år. Selskapet har siden 1990 utviklet ulike digitale skybaserte selvbetjeningsløsninger til mange bransjer, og man finner Procon-løsninger bl.a. i mer enn hver tredje kommune i Norge, mange banker over hele landet, i helsesektoren og i mange bransjer i næringslivet.

– Vi er stolte over at de nye turistløsningene våre plasseres utendørs direkte på turistpunktene i kommuner i Norge og Sverige, og særskilt her i Ulvik der den digitale løsningen omkranses av den vakre Hardanger-naturen på denne måten helt nede i vannkanten, sier adm.dir. Tor-Arne Lie Jensen i Procon Digital AS.

Les mer om Ulvik HER og HER, samt om Procon Digital HER

Les også: Ny digital turistinfo i Rendalen (juli 2023)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Winter Wondeland: Full vinter i februar 2024. Her tatt under World Cup for herrer i Kvitfjell (Foto: Alpinco)

Europa ser til Norge og Gudbrandsdalen

(pressebilde: visitmalta.com)

Malta tilbyr dykkerforhold i verdensklasse

(bildekilde: Hotels.com)

Hotels.com gir en oversikt over de beste hotellene for å feire Verdens Latterdag

Pool-dekk - Wonder of the Seas - Cruiseskip - RCI - Royal Caribbean

Royal Caribbean tilbyr opplæring til havs

Illustrasjon av hydrogenferjene som skal bygges (Bilde: The Norwegian Ship Design)

Verdens to største hydrogenskip skal bygges i Norge