logo-white

Topp 5 skremmende hoteller – perfekt for Halloween

Nordmenn elsker krim og true crime. Når høstmørket kryper nærmere, og butikkene skilter med både gresskar og knask, så vet vi at de som elsker krim og Halloween har en god tid i vente. Om man liker mystikk og litt skremmende opplevelser, er det lite som er så forlokkende som å besøke et hjemsøkt hotell.

The Langham - Hotel - London - England - Hotels.com
The Langham ligger sentralt i London – bare noen kvartaler fra shoppinggaten Oxford Street (bildekilde: Hotels.com)

Enten det er omstreifende hekser eller strikkende gjenferd, er det ikke like lett å vite hvilke hotell som byr på oppholdene utenom det vanlige. Derfor har Hotels.com satt sammen en liste med topp fem Halloween-hoteller, for de som jakter utenlandsopphold med en noe mer overnaturlig atmosfære.

– Enten du er krimelsker, glad i uløste mysterier eller ønsker å utforske overnaturlige krefter, så fins det mange perfekte steder å besøke. Men sørg for å være på utkikk, for på disse hjemsøkte hotellene sjekket noen spøkelser inn, men de sjekket aldri ut igjen, sier Emma Tagg, talsperson for Hotels.com Brand.

Topp 5 skremmende Halloween-hoteller

Hotel Burchianti, Firenze, Italia

Gjester har hevdet å ha vært vitne til ulike spøkelser som streifet rundt på hotellet i Firenze. De mest kjente observasjonene har vært av en kvinne som strikker i en stol, og en hushjelp som rengjør hotellet. Kombinert med en litt nifs atmosfære så kan et opphold i Firenze blir en perfekt skremmende opplevelse.

Hotel Burchianti er tilgjengelig for bestilling fra 1,439 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Hotel Burchianti - Firenze - Italia - Hotels.com
Hotel Burchianti, Firenze som er hovedstaden i Toscana. Til Roma er det 273 kilometer og til Milano vel 300 kilometer i bil (bildekilde: Hotels.com)

The Langham, London, England

Et av Londons mest luksuriøse hoteller er også et av de mest hjemsøkte. Ikke bare streifer det visstnok et spøkelse rundt i korridorene, men det vanligste observasjonen skjer i rom 333. Der er det blitt rapportert om spøkelset til en mann som svever rundt i viktoriansk nattøy.

Hvis du vil fordype deg i overnaturlige hendelser og skremme deg selv i søvn, sjekk ut The Langham.

The Langham er tilgjengelig for bestilling fra 6,652 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Dragsholm Slot, Hørve, Danmark

Hvis du leter etter et hjemsøkt opphold nærmere Norge, kan du besøke Dragsholm Slott i Danmark. Med en historie som går tilbake til 1100-tallet er slottet gjenstand for mange fortellinger.

Det sies at datteren til en av de tidligere eierne fremdeles vandrer i slottets ganger som et gjenferd. Heldigvis for oss dødelige, dukker ikke alle slottets påståtte 100 spøkelser opp samtidig.

Dragsholm Slot er tilgjengelig for bestilling fra 1,942 NOK per rom og natt¥ . For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Dragsholm Slot - Hørve - Danmark - Hotels.com
Dragsholm Slot ligger i Hørve på det nordvestlige Sjælland – midt i mellom Holbæk og Kalundborg. Til Dronningens København er det rundt 90 kilometer (bildekilde: Hotels.com)

The Salem Inn, Salem, USA

Hvis du har lyst på et opphold inspirert av wicca-hekser i en av verdens mest kjente overnaturlige byer, bør Salem være nummer én. Salem er kjent for sin urolige fortid og sies å ha hekser som fortsatt streifer rundt i byen.

Hvis du virkelig vil øke fryktfaktoren, kan du bo på et av byens mest hjemsøkte hoteller, The Salem Inn. Ansatte og gjester har rapportert merkelige hendelser. Kull og vedkubber blir plutselig borte, stearinlys blåses ut fra ingensteds og det er til og med gjort spøkelsesobservasjoner.

The Salem Inn er tilgjengelig for bestilling fra 2,195 NOK per rom og natt¥ . For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

The Salem Inn - Salem - USA - Hotels.com
The Salem Inn ligger i den historiske byen Salem – rundt 25 kilometer nord for Boston i Massachussets (bildekilde: Hotels.com)

Dalhousie Castle Hotel, Cockpen, Skottland

Det luksuriøse Dalhousie Castle Hotel sies å være brydd med flere spøkelser og betraktes som et av Edinburghs mest hjemsøkte steder. Slottet dateres tilbake til 1200-tallet, og er dekorert i tradisjonell skotsk stil med tidstypiske detaljer. Enten man bestiller en av hotellets guidede spøkelsesturer eller ikke – er man nesten garantert å oppdage et spøkelse eller to.

Vær på utkikk etter Den grå dame, spøkelset sees ofte rundt tårnene og i slottets fangehull.

Dalhousie Castle Hotel er tilgjengelig for bestilling fra 1,799 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Dalhousie Castle Hotel - Cockpen - Skottland - Hotels.com
Dalhousie Castle Hotel ligger ved Cockpen – rundt halvannen mil syd for Edinburgh – hovedstaden i Skottland (bildekilde: Hotels.com)

Flere relaterte hotelltips og artikler finner du HER

¥De oppgitte prisene for et dobbeltrom (2 personer) er inkludert skatter og avgifter. Prisene er riktige fra og med 26. oktober 2022 og er avhengig av tilgjengelighet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge