logo-white

Thon med nytt partnerhotell i Sorø på Sjælland

Den 1. november blir tidligere Comwell Sorø i Danmark, et Thon Partner-hotell. Det er CIC Hospitality som skal stå for driften av hotellet. – Et viktig steg for Thon Hotels’ satsning i Norden, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels.

Thon Partner Hotel Sorø i Danmark. Fra 1. november blir hotellet en del av Thon Hotels (Fotokilde: Thon Hotels)

Thons Hotels’ nye partnerhotell ligger på Sorø på Midtsjælland, vel 80 kilometer vest for København, i vakker natur med utsikt til skog og sjø. Hotellet har Danmarks største stråtak, kan skilte med utsikt til en vinmark og moderne og stilren innredning med fokus på skandinavisk design.

– Jeg er veldig fornøyd med at Thon Hotels nå utvider tilbudet til kundene våre i Danmark med et nytt partnerhotell, sier Morten Thovaldsen, konserndirektør i Thon Hotels.

– Thon Hotels skal vokse i Norden, og Thon Partner Hotel Sorø blir en viktig del av den satsningen, avslutter han.

Matthias Tanski i CIC Hospitality uttaler:

– Vi gleder oss over å utvide samarbeidet med Thon Hotels med vårt andre Hotell i Danmark. CIC Hospitality og Thon Hotels har nå partneravtale på totalt seks hoteller, og vi har planer om flere prosjekter sammen. Vi opplever Thon hotels som en god franchise- og samarbeidspartner, og gleder oss over å få med Thon Partner Hotel Sorø som en del av Thons Hotels vekstplaner i Norden.

Flere relaterte nyheter finner du HER og HER

Mer om Thon Partner Hotel Sorø

Hotellet har 96 rom i landlig, engelsk stil, restaurant og bar. Konferanselokaler med kapasitet til 250 konferansegjester og 13 fleksible møterom.

Hotellet ligger en time sydvest for Kastrup Luftahvn, i Sorø på Midtsjælland, kun fem minutter fra motorvei E20 midt mellom storbyene København og Odense.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Bydelen Alfama i Lisboa - hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Hundespann ankommer båten i isen i Tempelfjorden på Svalbard. "Båten i isen" var i sin tid et nytt og innovativt reiseprodukt på øygruppen (Foto:  Basecamp Explorer Spitsbergen)

Arktisk eventyrer fyller 25 år

Norsk F-35 på Evenes flystasjon under Cold Response 2022 (Foto: Ole Andreas Vekve, Forsvaret)

Økt militær flyaktivitet ut fra Evenes flystasjon

Från Gimo herrgård i Östhammars kommun (Bildkälla: Countryside Hotels)

Fem svenska hotelltrender 2024

Vårstemning i Paris (foto: ©otoerres)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 22. februar 2024