logo-white

Teknologi- og miljøinvesteringer gir millionavtaler for Hertz

Hertz bilutleie har i 2021 reforhandlet og signert nye avtaler til en verdi av over 100 millioner. Gjensidige, Forsvaret, Berg-Hansen og NRK er blant de som nå skal få mobilitetsløsninger fra Hertz. Teknologien og bærekraftsarbeidet er ofte avgjørende for valget.

Trygve Simonsen (bildekilde: hertz.no)

– Vi er stolte av både nye og eksisterende kunder og jobber knallhardt for å vise at de har valgt rett mobilitetsaktør. Gode teknologiske løsninger, utleiepunkter over hele landet inkludert alle flyplassene og en offensiv bærekraftstrategi er blant grunnene til at virksomhetene kommer til oss, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz Norge.

Nytenkende

For Gjensidige er det viktig at Hertz har tilgjengelige leiebiler i hele Norge, hele døgnet, og at selskapet har kompetanse til å drive utviklingsprosjekter.

– Selv etter mange års samarbeid ser vi på Hertz som nytenkende når det kommer til å utfordre den tradisjonelle bilutleien. Dette innebærer klare bærekraftsmål, foreslå nye løsninger, og å ta i bruk ny teknologi, særlig gjennom å videreutvikle den digitale kundereisen. Dette skal også de neste årene være med på å sikre gode kundeopplevelser for våre felles kunder, en reise vi ser frem til å ta fatt på sammen med Hertz, sier Øystein Mjåland, innkjøpssjef Gjensidige.

For Forsvaret er også effektivitet viktig

– Hertz leverte et solid tilbud med gode løsninger for Forsvarets bruk av leiebiltjenester. Vi ser frem til en videre effektivisering av Forsvarssektorens leiebehov gjennom samarbeidet med Hertz, sier Espen G. Bakke, seksjonssjef, kategori Reise i FLO Strategiske Anskaffelser.

NRK påpekte i sin tildeling at Hertz har en bevissthet rundt at bærekraft er mer enn bare biler, og at selskapet har denne bevisstheten i alle ledd.

Teknologi og bærekraft

Hertz er den største leiebilaktøren i Norge og posisjonerer seg nå for ytterligere vekst når pandemien nå slipper taket. Målet er å forandre nordmenns forhold til å eie, leie, dele og bruke bil.

– Det vil fortsatt være viktig for noen å eie en bestemt bil. Likevel er vi overbevist om at trenden går motsatt vei. Vi tror de fleste etter hvert vil være mer opptatt av å ha tilgang til en egnet bil akkurat når man trenger det. Da slipper man de kostnadene som det å eie egen bil fører med seg, samtidig som man får dekket sine transport- og mobilitetsbehov. Noen ganger trenger man en bil noen timer, andre ganger noen dager og i perioder kanskje i flere måneder. Hos Hertz får kundene, både virksomheter og enkeltpersoner, dekket alle disse behovene, sier Trygve Simonsen i Hertz.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy