logo-white

Stokmarknes’ nye storstue byr på panoramautsikt til Lofotveggen

Endelig får Stokmarknes sitt splitter nye hotell. Og endelig kan Petter Stordalens Strawberry etablere seg i Vesterålen. Hotellet lover store overraskelser under åpningen etter pinse.

Quality Hotel Richard With ligger på Hurtigrutekaia – vegg i vegg med Hurtigrutemuseet (Foto: Bjørn Eide)

– Finere utsikt skal du lete lenge etter. Beliggenheten til nye Quality Hotel Richard With kunne ikke vært bedre. Her kan du se Lofotveggen, nordlys, midnattssol og et glitrende vakkert hav, og i tillegg er dette det perfekte utgangspunktet for fantastiske aktiviteter, enten det er med familien eller kollegaene, sier en entusiastisk Petter Stordalen om det nye hotellet i Stokmarknes.

Hotellet ligger strategisk plassert rett ved Hurtigrutekaia, rett ved flyplassen og vegg i vegg med Hurtigrutemuseet, med spektakulær utsikt til den berømte Lofotveggen. Stordalen skal være med på åpningsfeiringen av hotellet 1. juni, og hotelldirektør Yngve Rodal lover flere overraskelser under åpningen:

– Denne åpningen skal gå inn i minneboka til de som kommer. Vi lover spektakulære aktiviteter for gjestene både utendørs og inne. Og vi skal by på nordisk kvalitetsmat med lokale råvarer inspirert av det franske kjøkkenet. Vi byr rett og slett på det beste fra Vesterålen, sier Rodal.

Quality Hotel Richard With ruver godt ved Hurtigrutekaien på Stokmarknes i Vesterålen (Foto: Bjørn Eide)

Quality Hotel Richard With blir det ledende konferansehotellet i regionen, med møterom og en konferansesal med plass til 150 personer. Hotellet rommer også restauranten 1893, oppkalt etter Hurtigrutas første seilas, og foran hotellet kan gjestene benytte en flytende badstu mens de nyter utsikten. 30. juni står hotellet helt klart, og da har hotelldirektøren invitert lokalbefolkningen til fest:

– Alle som ønsker å se det nye hotellet, er hjertelig velkommen til folkefest 30. juni. Vi byr på popcorn, softis, visning, servering og morsomme aktiviteter, og en av kollegaene mine mener også vi kan by på et direktørstup fra den flytende badstua, forteller Rodal.

Hotellet blir en viktig hjørnesteinsbedrift i Stokmarknes med nærmere 50 ansatte, og Rodal forteller at mottakelsen lokalt har vært enestående:

– Det har vært utrolig motiverende for oss med all støtten vi opplever lokalt. Nå skal vi innfri og gi Vesterålen det de har fortjent lenge. Vi skal være med på å definere Vesterålen som destinasjon, og jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Rodal.

Les også: Hurtigrutemuseet er åpnet (august 2021) – Vesterålens største hotell (april 2021) – Quality Hotel inntar Vesterålen med storslått hotellprosjekt (februar 2020)

Flere relaterte artikler og nyheter finner du HER, HER og HER

Fakta om Quality Hotel Richard With:

  • 8 etasjer
  • 154 rom
  • 5 suiter
  • Restauranten 1893
  • 6 møterom
  • Konferansesal med plass til 150 personer
  • Flytende badstu
  • Bar
  • Gym
  • Hotellet eies av Hotell Richard With AS
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Denne gjengen skal delta i sesong 15 av Mesternes mester: Fra venstre Anders Aukland, Pål André Helland, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Stian Sivertzen, Camilla Gjersem, Birgitte Lersbryggen, Tiril Eckhoff, Marit Malm Frafjord, Terje Håkonsen og Emil Meek (Foto Daniel Sandland, Nordisk Banijay/NRK)

Disse skal delta i Mesternes mester

(fotokilder: visitrasalkhaimah.com/related.dk)

Fem hoteller i Ras Al Khaimah

Passasjerområde, Trondheim lufthavn Værnes (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Nye serveringstilbud på Trondheim lufthavn Værnes

Afgangshallen i Billund Lufthavn (foto: ©otoerres)

Billund Lufthavn slår passagerrekord i maj

Uterestaurant - Pub - Pärnu - Estland

Reiselivsradioen på RadioRiksOslo uke 22 – 2023