logo-white

Sterk vekst for SkiStars helårsabonnement

SkiStar, markedsleder i Skandinavia innen alpin fjellturisme, ser at stadig flere velger å abonnere på SkiStars heiskort for ski, sykkel og sommeraktiviteter. Helårsabonnementet SkiStar All Year ble lansert i fjor og høstkampanjen viser en vekst på hele 57 prosent i det norske markedet.

Av høstens nye abonnenter på SkiStar All Year er hele 67 prosent norske (Foto/Illustrasjon: SkiStar)

SkiStar eier og driver Norges to største alpine vinterdestinasjoner, Hemsedal og Trysil. I tillegg til de tre største i Sverige, Åre, SkiStar Sälen og Vemdalen.

– Med abonnementet SkiStar All Year kan du kjøre på ski så mye du vil i Skandinavias fem største alpinanlegg, du får tilgang til alle våre fantastiske sykkelstier og våre nye sommeraktiviteter. Abonnementet inkluderer i tillegg en rekke fordeler og rabatter, som blant annet gratis parkering og avslutningsfestivalene i Trysil, Hemsedal og Åre, forklarer Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

SkiStars tall viser at det er særlig nordmenn som velger abonnementsformen. Man kan fortsatt kjøpe de tradisjonelle sesongkortene for alpin skikjøring om vinteren og heisbasert sykling om sommeren, og det finnes flere varianter å velge mellom. Av høstens nye abonnenter på SkiStar All Year er hele 67 prosent norske.

– At økningen er størst i Norge tror jeg skyldes at nordmenn i større grad enn svenskene reiser på hytta hele året og derfor ser en stor verdi med å ha et helårsabonnement, sier Sanaker Lohne.

SkiStar har de siste årene gått fra å være et selskap som i hovedsak tilbyr skiferier og alpin skikjøring til nå å tilby fjellopplevelser hele året. Satsingen på sommer og høst har gitt en rekke nye aktiviteter på SkiStars destinasjonener som blant annet klatreparker, Mountain Coaster, Mountain Tubing, SummerSki og heisbasert stisykling i verdensklasse. SkiStar er i dag Skandinavias ledende arrangør av fjellopplevelser, ikke bare om vinteren, men hele året.

– Nå holder vi på å forberede vintersesongen. Den første snøen har vi fått både i Hemsedal og Trysil, snøkanonene er testet og klare og interessen for å bestille skiferie hos SkiStar er høy. Nå gleder vi oss til å komme i gang med vinteren, avslutter Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Andy Prhat)

Apollo inngår milliardavtale med SAS

(pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Drømmebryllup på Malta

(pressebilde: visit flandern/related.dk)

Familieferie i Flandern

(Foto: Skara Sommarland)

40-årsfirande Skara Sommarland öppnar 25 maj

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia