logo-white

Satser 17 millioner på hyttetjenester

Investeringsfondet Ignite Capital investerer 17 millioner kroner i Hyttetjenester. Over 80 000 nordmenn har allerede bestilt tjenester som snøbrøyting og vedleveranse gjennom markedsplassen. Investeringen vil gi Hyttetjenester muligheten til å utvikle nye tjenester og utvide til nye geografiske områder.

Fra venstre: Daglig leder i Hyttetjenester Knut Skinnarland, sjef i Ignite Capital Magnus Baumann, styreleder i Hyttetjenester, Bjørn Vidar Wold Pedersen og styremedlem i Hyttetjenester, Jan Ivar Sæthre (Fotokilde: Ignite Capital)

– Vi er imponert over selskapets ledelse og utviklingen de siste årene. Hyttetjenester har etablert seg som den klart ledende aktøren i en attraktiv og definert nisje, og vi gleder oss til å være med på å utvikle selskapet videre ut ifra denne posisjonen, sier investeringsdirektør Magnus Baumann i Ignite Capital.

Hyttetjenester er en markedsplass som kobler fritidsboligeiere med lokale tilbydere av servicetjenester i markedet. Siden oppstarten i 2016 har Hyttetjenester etablert seg som den ledende tjenesten i Norge, med over 80 000 brukere og med dette en markedsandel på over 50 prosent. I løpet av 2023 ble det gjennomført nesten en halv million brøytinger i Norge gjennom tjenesten.

– Ved enkle tastetrykk får vi en mer effektiv utnyttelse av ressursene på fjellet. Det gjør at brøyteentrepreørene sparer tid og ressurser ved at det blir mer effektiv kjøring og kundene får samtidig en forutsigbar og mer miljøvennlig tjeneste, sier daglig leder Knut Skinnarland i Hyttetjenester.

Totalt ble det formidlet brøyting for mer enn 200 millioner kroner i fjor gjennom Hyttetjenester.

– Markedet er stort og potensialet er på flere milliarder kroner. Gjennom investeringen fra Ignite Capital vil vi legge grunnlaget for nye tjenester, som for eksempel vaktmestertjenester, tilsyn og vask. Vi vil også vurdere å utvide til andre land, som Sverige og Finland, sier Skinnarland.

Ignite Capital er det eneste oppkjøpsfondet som er dedikert til å utelukkende investere i- og utvikle Skandinaviske e-handelsselskap. Selskapet har en rekke profilerte investorer med på laget, blant annet investeringsselskapet til Gleditsch-familien, Mattisberget. I tillegg er Eric Sandtrø (grunnleggeren av bl.a. Komplett og Fjellsport) og Pål Wibe (tidligere konsernsjef for Nille, Europris og XXL) med som investorer.

Før jul ble det også kjent at Ignite Capital fikk med seg den tidligere Blocket-konsernsjefen og styremedlem i Finn.no, Pernilla Nissler som industriell rådgiver. Det er nå planlagt at hun vil gå inn i Hyttetjenesters styre ved neste generalforsamling. Petter Tangen, tidligere medgründer av System Partner som ble solgt til Banqsoft i 2020, vil også tre inn i styret. Både Nissler og Tangen vil investere i Hyttetjenester sammen med Ignite Capital.

– Jeg ser virkelig fram til å bidra i Hyttetjenester. Etter flere år i bransjen har jeg lært at markedslederen i denne type markedsplasser blir den store vinneren. Jeg ønsker å ta med meg min erfaring fra blant annet Blocket og Finn, og bygge videre på den sterke markedsposisjonen til Hyttetjenester, sier påtroppende styremedlem Pernilla Nissler.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars