logo-white

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo

Tretopphytter nær Vassfaret, spesialtilbud fra airBaltic, utviklingen i firmaet og tjenesten Business Class og hva bør man passe på ved leie av bobil, båt eller hytte til årets Norgesferie. Det er stikkordene for Nye Reiselivsavisens sending på RadioRiksOslo i uke 20 – 2021

Dalen Hotell - Telemark
Dalen Hotell i Telemark (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s Uketema: – Mange tenker å leie hytte, bobil eller båt til bruk her i Norge til sommeren. Hva skal man passe på før man skriver under kontrakten og før man tar leieobjektet i bruk?

Jason Eckhoff, CEO, Business Class, tidligere gründer av både Restplass og Reisegiganten: Vil fortelle om den spennende utviklingen i firmaet og tjenesten Business Class, og hva han tror om utviklingen nå når pandemien går mot slutten.

Jan Nyholm, salgssjef for Air Baltic i Norge, Sverige og Finland: Flyselskapet har nylig hatt et stort webinar med oversikt over deres planer fremover, reiserestriksjoner og andre forhold som er viktige når vi nå snart kan begynner å reise igjen. Også et spesielt tilbud som går akkurat nå, og det kan Jan kan fortelle mer om.

Karsten Øyhus i Fosstopp som driver tre unike tretopphytter nær Vassfaret: I en annonsetekst i Dagbladet forrige lørdag heter det blant annet: “Dette er stedet for å puste liv i barndomsdrømmen. Tretopphyttene inviterer deg til en opplevelse du neppe finner maken til. Her vekker naturen deg med fuglesang og suset fra furuskog som danser i vinden.”

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Spanias Turistkontor)

Oviedo kåret til Spanish Capital of Gastronomy i 2024

Turistbåter i Istanbul (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbake til Istanbul etter åtte års fravær

SAS - City Jet - CRJ 900 - take of fra Sola

1,8 miljoner passagerare reste med SAS i november

(Foto: Nordic Leisure Travel Group)

Direktefly fra Evenes til Mallorca !

(Fotos af Darina Belonogova/Pexels)

Gi dine gjester god søvn med komfortable sovesofaer