logo-white

Qatar Airways gjenopptar Lisboaruten

Flyselskapet Qatar Airways gjenåpner i juni sine flygninger til Lisboa, hovedstaden i Portugal. Dette som en del av sin nettverksekspansjon for 2024 med over 170 destinasjoner.

Bydelen Alfama i Lisboa – hovedstaden i Portugal (Fotokilde: Qatar Airways)

De fire ukentlige flygningene mellom Doha i Qatar og Lisboa vil bli utført med et Boeing B787-8-fly og starter torsdag 6. juni 2024. Qatar Airways-passasjerer fra Lisboa får da tilgang til reiser gjennom Hamad International Airport og videre til Afrika, Asia, Midtøsten og det indiske subkontinentet.

Som Portugals hovedstad tilbyr Lisboa et perfekt sted for reisende som ønsker å utforske landets rike turisttilbud. Med utallige historiske steder bare en dagsutflukt unna, kan reisende besøke den middelalderske byen Sintra og dens UNESCO-verdensarvliste, Quinta de Regaleira-palasset.

En togreise unna er det nasjonale palasset Pena, utsmykket med fargerike fliser inspirert av de eksotiske plantene rundt, noe som skaper en fengslende atmosfære.

– Som vi fortsetter å utvide på den europeiske markedet, er vi glade for å kunngjøre gjenopptakelsen av våre flygninger til den vakre byen Lisboa. Qatar Airways-passasjerer kan nå dra nytte av effektive måter å reise mellom Qatar og Portugal, samt forbindelser mellom Portugal og Asia, Afrika, Midtøsten og den indiske subkontinenten, gjennom Midtøstens beste flyplass som tilbyr kundene den beste skattefrihandelen og de beste loungefasilitetene i regionen, sier Thierry Antinori, Chief Commercial Officer hos Qatar Airways.

Reisende som ønsker å komme seg bort fra bylivet, kan dra til Cascais, også kjent som den portugisiske Rivieraen. Med sine vakre strender er badebyen det ideelle reisemålet for vannsportsentusiaster, spesielt surfere og windsurfere. Cascais, som ligger en halvtimes bilkjøring vest for Lisboa, er også det perfekte strandreisemålet med god sjømat og fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

Qatar Airways-passasjerer i Portugal kan nå utforske nye deler av verden gjennom den prisbelønte Hamad International Airport (DOH). Dette siste tilskuddet til sommerplanen åpner nye innfallsporter for internasjonale reiser fra Europa, via Lisboa, til kontinentene Afrika og Asia, samt det indiske subkontinentet.

Qatar Airways - Boeing B 787 Dreamliner
Qatar Airways vil bruke en Boeing 787 Dreamliner på ruten mellom Doha og Lisboa (Foto: Qatar Airways)

Reisende kan også dra nytte av muligheten til å gjøre en ferie til to med utrolige stoppover-pakker til Qatar, tilbudt av Discover Qatar. Pakkene tilbyr fem spennende alternativer for reisende som legger ut på sin reise på Qatar Airways nettverk med over 170 destinasjoner:

  • Standard: valg av 4-stjerners hotell
  • Premium: valg av 5-stjerners hotell
  • Premium med strandadgang: valg av 5-stjerners hotell med tilgang til Doha Sands Beach, West Bay
  • Luksus: valg av 5-stjerners luksushotell inkludert frokost
  • All-Inclusive Beach: valg av 5-stjerners hotell inkludert frokost og all-inclusive strandadgang til Doha Sands Beach, West Bay.

Les mer om Lisboa HER og om Portugal HER

Flere relaterte nyheter finner du HER, HER og HER

Alle stoppover-pakkene til Qatar Airways inkluderer 24-timers innsjekkingsfasiliteter slik at gjestene kan få mest mulig ut av tiden sin i Qatar, og kan tilpasses for tilleggstjenester inkludert flyplasstjenester, overføringer og et utvalg av turer og opplevelser for å forbedre oppholdet deres, inkludert by- og ørkenturer.

Om bord i Qatar Airways Boeing B 787 Dreamliner (Foto: Qatar Airways)

Qatar Airways Privilege Club-medlemmer vil tjene Avios på flygninger og kan dra nytte av større besparelser når de betaler for flygninger med en kombinasjon av kontanter og Avios, eller Avios Max, når de betaler 100 prosent av billettprisen med Avios. Medlemmer kan også bruke Avios til shopping og mat på Qatar Duty Free, pakker med Qatar Airways Holidays, opplevelser med Privilege Club Collection, kabinoppgraderinger og mye mer.

Qatar Airways nye flygninger er tilgjengelige for bestilling på selskapets nettsider.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Oslo lufthavns lounge på utland har gjennomgått omfattende oppussing (Foto:  Avinor)

Oslo lufthavns lounge på utland pusset opp

Hannover: Slott Herrenhausen med Herrenhausen hager, "Großer Garten" med fotene (Foto: ©HMTG / Hars Gerhardts)

Hannover – en by av superlativer

(Foto: Spanias Turistkontor)

På jakt etter et unikt venue i verdens mest ettertraktede møtedestinasjon?

World of Volvo åpnet dørene søndag den 14. april 2024 (Foto: World of Volvo)

Gøteborg ønsker velkommen til nye World of Volvo

(Foto: Johner)

Sikkerhet på hjul: Lovpålagt forsikring for elsparkesykler